≫ 

Javio nam se čovek iz Užica koji tvrdi da je bio Milanov šef: "Pozajmljivao je pare, kockao se, lagao da nema roditelje, a onda smo sreli njegovu majku"

 ≫ 

- Bio je dobar radnik, ali stalno je imao problem sa novcem. Dešavalo se da primi platu u ponedeljak, a da mi u sredu već traži pozajmicu od 3000, 4000 dinara - priseća se Gvozdenović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vojvodina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tanja

    18. mart 2018 | 21:34

    Nikog nije silio da mu da novac,to je njihova dobra volja,a momak je mlad naravno da ce izaci,da je zeljan provoda i da se lepo obuce,ali NE nas narod bi vise volio da je napacen, gladan,pocepan i bos.Tesko je narodu ugoditi..a naj lakse je drugom suditi..

  • Goga

    16. mart 2018 | 20:52

    Placs svoje nepostenje. Da je umeo da stane, do ovog ne bi doslo. Ugrozenima treba pomoci ali i oni treba da imaju morala i savesti da kazu dosta mi je. Ako predju tu granicu i nastavljaju da sakupljaju pare, jer niko nema uvid iz koliko izvora dobijaju novac i koje sume, onda se oni bogate na tudji racun i na neposten nacin. I to prerasta u krivicno delo. Dok su Ognjenovici sakupljali pare za bolesno dete, javnost je bila uz njih i pomala im je. Oni nikad nisu rekli, dovoljno je ne treba vise,i nastavili su da sakupljaju milionske iznose, ne razmisljajuci da taj novac moze i drugoj deci da pomogne. Ista stvar sa studentom, mi smo saznali za dva dobrotvora i za hiljade evra, a koliko ih je jos bilo mozda s manjim donacijama... Da je bio posten da uzme koliko mu treba za egzistenciju i skolovanje, da bude skroman, da ne trosi te pare na kocku i opijanje, da kaze jednom donatoru hvala imam sad dovoljno,, mozda jos nekom treba pomoc, on godinama skuplja pare, a njegovi donatori nemaju pojma jedni za druge i zive u uverenju da mu jedino oni pomazu. Tu se ogleda njegovo nepostenje i namera da profitira. I on nije nameravao da stane,.

  • Vojvodina

    16. mart 2018 | 12:36

    Brane ga samo oni koji bi varali i lagali isto kao i on i ne vide nista lose u tome. Los covek od rodjenja do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA