≫ 

Današnja vremenska prognoza (28. mart 2018): Sunčano i toplo, najviša temperatura i do 16 stepeni

Jutarnja temperatura će biti od minus 3 stepena, do plus 3 C

  • 0

U Srbiji će ujutru biti mestimično slabog mraza, ponegde uz maglu ili nisku oblačnost, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo.

Za samo nekoliko dana reka u Srbiji je poplavela, a onda su počeli da tvrde da to nije opasno i da se nije ni desilo (FOTO)

Vetar će biti slab, promenljivog pravca, krajem dana na severu i umeren južni i jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura će biti od minus 3 stepena, do plus 3 C, najviša dnevna od 13 do 16 stepeni C.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura 3 C, najviša dnevna 16 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak i petak biće malo i umereno oblačno i toplije, sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo na severu, uz nesto više oblačnosti, ponegde kratkotrajna kiša.

U subotu će biti promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, kasnije po podne uveče i noću mestimično kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U nedelju malo hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima. U ponedeljak još ponegde kratkotrajna kiša, a zatim pretežno sunčano, uz porast dnevne temperature.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA