≫ 

Valjevac prvi zaglavio zatvor zbog prekršaja po novom Zakonu o saobraćaju: Evo šta je uradio

Zadržan je u stanici policije, a nakon toga sproveden pred prekršajnog sudiju

  • 14

Od kad je stupio na snagu novi Zakon o bezbednosti saobraćaja, prvi koji je dospeo iza rešetaka je Valjevac Goran Č.

Da li je dovoljno samo "Srbina udariti po džepu" ili smo mi saobraćajno nevaspitana nacija? Intervju sa Damirom Okanovićem (VIDEO)

Kad ga je patrola valjevske saobraćajne policije zaustavila u "renou 5", uradili su mu alko-test i utvrdili da u organizmu ima 2,04 promila alkohola, odnosno, da se nalazi u stanju potpune alkoholisanosti.

Zadržan je u stanici policije, a nakon toga sproveden pred prekršajnog sudiju koji mu je po novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja izrekao momentalnu zatvorsku kaznu od 15 dana, zabranu upravljanja motornim vozilom od devet meseci, 15 kaznenih poena u njegovoj saobraćajnoj dozvoli i 2.000 dinara za paušalne troškove postupka, saznaje "Blic".

Novi ZOBS za vožnju automobile sa preko dva promila alkohola u organizmu propisuje zatvorsku kaznu od 30 do 60 dana, ali je Prekršajni sud Goranu Č. tu kaznu, ipak, ublažio.

VIDEO: Koliko bi naduvali ovi ljudi da su seli za volan?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan T

    9. april 2018 | 13:20

    Sve te alkose pomeriti sa ulice zauvek da nam vise ne ubijaju decu maksimalne kazne za pijene vozace

  • Lila

    9. april 2018 | 13:01

    Ako je kazna za taj prekrsaj od 30 do 60 dana kako onda sudija za prekrsaje moze da izrekne 15 dana zatvora,onda nije od 30 nego od 15 do 60 dana zatvora

  • Milan

    9. april 2018 | 12:54

    Ako je zakonom propisana kazna od 30 do 60 dana zatvora zasto je dobio samo 15????vec se sudije oglusuju o zakon zato ce i dalje pijane budale ubijati ljude po ulicama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA