Leskovčanina ujeo sopstveni pas, pa je on najavio da će tužiti grad

Leskovac plaća godišnje po nekoliko miliona dinara odštetu za ujede pasa lutalica

  • 6

Pas rase rotvajler napravio je pre nedelju dana u Leskovcu skoro pokolj, raskomadavši šaku komšiji i izujedavši i svog gazdu, koji po navodima ostalih komšija sada najavljuje da će tužiti grad.

Ko napusti psa, biće kažnjen: 77.500 ljudi za šest godina napale su lutalice, odšteta višemilionska

- Sada priča kako ga je ujeo tuđi pas, kao izašao iz parka i ujeo ga. A svi smo bili svedoci da ga je izujedao sopstveni pas dok je lopatom pokušavao da odbrani komšiju od podivljale životinje - priča jedan od očevidaca stravičnih scena.

Novinar Jugmedie zatekao se u Urgetnom centru kada su dva muškarca iz komšiluka zatražila pomoć zbog rana zadobijenih od ujeda istog psa.

Vlasnik psa i izujedani komšija, koji kaže da neće tužiti nikoga, žive u centru Leskovca, u gusto naseljenoj uličici čiji stanovnici sa strahom prolaze pored dvorišta sa psom, a imena ne pominjemo na zahtev čoveka kome je rotvajler skoro raskomadao šaku, zbog čega je još na bolovanju.

Inače, grad Leskovac plaća godišnje po nekoliko miliona dinara odštetu za ujed pasa lutalica. Godinama se spekuliše da su mnoge tužbe neosnovane, odnosno, da se tuži i onda kada je poznat vlasnik psa.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidra

    17. april 2018 | 23:03

    Treba proveriti koji advokati zastupaju takve tužitelje i tužbe. Neki advokati masno zarađuju od toga i pojavljuju se uvećini takvih tužbi. To je uvezana advokatska mafija.

  • Pile

    17. april 2018 | 15:57

    Ja nee znam vise sta je sa ljudima kod mene u zgradi svaki drugi Stan I'ma psa Dal Mali Dal veliki sta see to desava say ljudima jel smo toliko otudjeni jedni of drugih pas komjuter igrice filmovi nee moze zameniti dobar razgivor

  • djape ja neka neka

    17. april 2018 | 15:57

    Da ti dam i mog psa da te (ujede),pa tuzi i moj grad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA