≫ 

Završeno izvlačenje nagrada za "Uzmi račun i pobedi": Poznati srećni dobitnici 2 stana

Dobitnike stanova izvukao je odbojkaš Ivan Miljković

  • 5

Radović Nemanja iz Novog Sada dobitnik je stana od 54 kvadrata u Beogradu, a stana od 116 kvadrata u Novom Sadu Jasna Kudurski iz Turija u večerašnjem trećem izvlačenju nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" na Prvom programu RTS-a.

Odbojkaš Ivan Miljković vlasniku stana iz Beograda poklonio je i loptu sa potpisima seniorske reprezentacije od prošle godine, a vlasniku iz Novog Sada dres jednog osvajača iz Novog Sada.

Dobitnici automobila fiat 500 L su: Aleksandra Acin iz Beograda, Petar Vuletić iz Beograda, Branislav Mišković iz Sremske Kamenice, Vesna Brković iz Savinog sela, Cekić Matija iz Leskovca, Opinćal Đuka iz Bečeja, Jelisaveta Jović iz Aleksinca, Zora Lalović iz Novog Beograda, Perić Živadin iz Požarevca, Vučević Predrag iz Rume, Krista Todorović iz Leskovca i  Nedeljković Vesna iz Vranja.

Ostale vredne nagrade izvukli su Marija Šerifović, Milica Mandić, Tijana Bogdanović, Marko Tomašević, Milenko Zorić, Slobodan Stefanović i Bojana Vulić.

Imre je večeras najsrećniji čovek u Srbiji: Dobio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", a izvlačenje nije ni gledao

Gosti su iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvukli srećne dobitnike dva stana - prvi površine 54,5m2 u izgradnji u Beogradu, a drugi duplex površine 116m2 u Novom Sadu, 12 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star, 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "DIS" u vrednosti od 60.000 dinara, 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Forma Ideale" u vrednosti od 120.000 dinara i 10 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u šoping centru "Ušće".

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u sredu 25. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/

Daljinac

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemam srece

    21. april 2018 | 18:29

    Nista ni ovog puta

  • Čika Jova

    21. april 2018 | 18:26

    Dobro bre ljudi može li neki stan van Beograda i Novog Sada, pa i u Kragujevac, Niš, Kraljevo, Leskovac, Zaječar. BEOGRAD-NOVI SAD, pa Beograd-Užice, pa Beograd-Niš... I mi smo vaši...

  • Jasa

    21. april 2018 | 21:23

    Имао си срећу у наградној игри срећно стануј у њему!!!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA