≫ 

Smiljku iz Đakovice probudila je prestravljena komšinica usred noći: Rekla joj je samo jednu rečenicu. Obe su znale da se dogodio užas

Domaćica je na svu muku srećna što su joj čeljad živa i zdrava

  • 0

Do skoro je važilo pravilo da vukovi haraju planinskim selima i kolju ovce, sve do sinoć kada je meštanki sela Đakovo, Smiljki Bogojević, medved “zakucao” na vrata štale i zaklala četiri ovce. Ova sredovečna žena za svog života ne pamti sličan slučaj u ovom selu.

Američki monah Sofronije živi u srpskom manastiru na Kosovu: Albanci su ga optužili da diluje drogu, a kada je pokazao ovo, ustuknuli su (FOTO)

- Ranije se dešavalo da vuk zakolje i odnese poneku ovcu, ali za ovakav slučaj još nisam čula sve do sinoć. Da nisam svojim očima videla šta je mečka ostavila iza sebe ne bi verovala. Mada šta da radim, nema se kud, neka su mi čeljad živa i zdrava - kazala je ova starica za Glas zapadne Srbije.

Komšinica je prva čula buku iz Smiljine štale i pozvala je u sred noći.

- Došla je i rekla mi da su se ovce uznemirile u štali, pa smo mi otišli da vidimo šta je u pitanju i prizor koji smo zatekli nas je iznenadio. Tri ovce su mi totalno uništene, a četvrta možda i preostane, videćemo - izjavila je Smilja.

(Telegraf.rs/Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA