≫ 

Svi zaboravili na odron u jednoj od najprometnijih ulica u Vranju: Ljudi mesecima rizikuju život kad prolaze tuda (FOTO)

Stanojević kaže da je potporni zid kod mosta građen 2012. godine, ali da je u međuvremenu popustio

  • 0

Potporni zid kod mosta na Sobinskoj , na uglu Kosovske i ulice Pere Mačkatovca u Vranju, trebalo bi da u narednih mesec dana bude završen, najavljuje Dejan Stanojević, izvršni direktor u vranjskom "Vodovodu".

Vranjanac ubio komšijinog psa lovačkom puškom usred bela dana, pa rekao: "Izvini, nisam znao da je tvoj!" (FOTO)

Naime, ulica Pere Mačkatovca je neprohodna više od dva meseca, ali je zato maksimalno obezbeđena i zaštićena, kako za vozače tako i za pešake.

Stanojević kaže da je potporni zid kod mosta građen 2012. godine, ali da je u međuvremenu popustio.

Foto: Telegraf

- Ti radovi nisu planirani komunalnim programom za ovu godinu, ali ćemo naći načina da iz tekućih budžetskih rezervi obezbedimo sredstva da završimo ovaj projekat. Potrebno je oko 3,5 miliona dinara da se završi ovaj projekat. Svesni smo da da je ovaj problem na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u gradu, ali nismo mogli do sada da saniramo ta oštećenja i omogućimo normalno odvijanje saobraćaja - navodi Stanojević.

Ulica Pere Mačkatovca spaja se sa Kosovskom, jednom od najbitnijih ulica u Vranju, koja pak spaja centar grada sa Slobodnom zonom Bunuševac u kojoj je ogromna frekvencija saobraćaja. U blizini su osnovna škola i vrtić.

Foto: Telegraf

Ulica se nalazi pored Sobinske reke, a odron je pored samog mosta koji je tesan i bez trotoara, te je prema priči meštana prava noćna mora kako za vozače u špicu tako i za bezbednost pešaka.

Ranijih godina bilo je najava nadležnih da će most biti proširen, ali do sada ni jednim komunalnim programom nije obuhvaćen.

Foto: Telegraf

VIDEO: Ovako se mladi u Kraljevu izležavaju na Žičkom prometnom putu

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA