≫ 

Povređen Teša Tešanović! Popularni voditelj doživeo tešku povredu dok je radio intervju na jugu Srbije

"Teša ima možda i dvostruki prelom, nastradale su potkolenica i stopalo"

  • 8

Voditelj Teša Tešanović doživeo je tešku povredu dok je bio na radnom zadatku. Detalje o nemilom događaju objavila je Balkan INFO Fejsbuk stranica, a mi vam njihovu objavu prenosimo u celosti.

Danas imamo tužnu vest za sve prijatelje i pratioce naše produkcije. Članovi naše ekipe, Teša Tešanović i Aleksandar Pavković bili su na jugu Srbije, u okolini Đavolje varoši i snimali su reportažu zajedno sa Jugoslavom Petrušićem.

Bard Živa opet dominira: Učio sam igrače "Stavi gaće u kasetu za svaki slučaj, možeš da prdneš, pa da se osete tragovi kočenja" (VIDEO)

Teša je doživeo ozbiljnu nezgodu kada su se na članove naše ekipe obrušile stene prečnika otprilike 30-60 centimetara. U poslednjem trenutku uspeo je da izbegne direktan udar stene u telo, ali ga je stena prečnika oko 30 centimetara udarila u levu nogu.

Teša ima možda i dvostruki prelom, nastradale su potkolenica i stopalo. Trenutno je na putu prema najbližoj bolnici i očekujemo da bude više informacija uskoro. Možemo samo da zahvalimo Bogu što povrede nisu teže i što je Teša uspeo da sačuva živu glavu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    8. avgust 2018 | 16:13

    Drži se Tešo britka sabljo

  • Фамилија

    8. avgust 2018 | 16:59

    Хах, па јел могуће да ботови лупају минусе? Стварно јадно

  • Luka

    8. avgust 2018 | 15:43

    Doktor Milisav jedino resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA