≫ 

Ovo je srpski kanjon Morače: Tu se prekida auto-put, a zbog najmanjeg sudara staje saobraćaj i prave se kilometarske kolone (FOTO)

 ≫ 

Da li je Grdelička klisura crna tačka?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Istina i samo Istina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dejan

    14. avgust 2018 | 08:15

    Nije Grdelica crna tacka, prelepa je za voznju. Ljudi je prave crnom tackom

  • Istina i samo Istina

    14. avgust 2018 | 02:02

    Za onog koji ume i hoće NEMA PROBLEMA!!! Gospodine ministre Stefanoviću menjajte nesposobne šefove pod hitno i dajte maksimalnu podršku sposobnima. Ne samo za grdeličku klisuru, već za svako kriznu deonicu puta treba napraviti PLAN RADA. Na primer, postavitte dvojicu sposbnih motorista, ako je deonica duga i četvoricu, neka se permanentnu kreću ( štrikaju ) u oba smera naizmenično, bez ograničenja pređene kilometraže. Nasilne vozače da isključuju iz saobreaćaja, ako treba da ih privode DEŽURNOM SUDIJI ZA PREKRŚAJE isto tako teretna vozila i sva dr. vozila koja usporavaju saobraćaj da privremeno isključuju iz saobraćaja na pogodnim mestima. Motoristi bez obzira na postojeće saobraćajne znakove i druga ograničenja mogu formirati kolonu vozila i provući je kroz kritičnu deonicu u vidu pratnje ( NEMA PRETICANJA ). Postavite policajce u civilu ili u uniformi na KRITIČNIM MESTIMA sa kamerama da ih vozači vide. Neka rade sinhronizovano sa motoristima i drugim policajcima, da ne pominjem upotrebu dronova. Napravite emisiju o tome prikazujte je više puta uoči dnevnika-vesti na svim televizijama, itd.itd. Jeste skupo je, ali NAJSKUPLJI SU LJUDSKI ŽIVOTI I SVA DAVANJA KOJA DRŽAVA POSLE IZDVAJA ZA STRADALE I NASTALU MATERIJALNU ŠTETU. Admine molim te objavi moj komentar, ovi nije pametovanje tako sam ja nekad readio.

  • Banjo

    14. avgust 2018 | 00:14

    Grdelicka klisura je vojvodina u odnosu na limsku dolinu, prosao sam stotinama puta i jednu i drugu dolinu, ali kroz limsku ledi se krv, kroz grdelicka sam putovao kao kroz beograd i vojvodinu, bez ikakvih napetosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA