≫ 

Neženje iz Srbije "zapucale" u Rusiju po neveste: Kazali su nam da će nas čekati gomila devojaka, naši kidišu, po petorica na jednu, ne možeš da dođeš na red

 ≫ 

Osnovali su Odbor za ženidbu, te da je pokloničko putovanje koje su organizovali bilo prilika i da se zbliži naša i ruska omladina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Србија

    20. oktobar 2018 | 20:10

    С обзиром да сам и сам био учесник овог путовања, а на овој сам слици, имам потребу да се обратим. Не знам од кога су узимане изјаве за овај и све остале текстове везане за ово путовање, али у свакоме од њих има много лажи. Међу путницима нису биле само Нишлије, већ и Крушевљани, Блачани, Брусјани, Александровчани, Врањанци…. Највећа лаж од свих јесте да су сви ишли о трошку државе. Плаћао сам пут, осигурање, смештај, храну... Ништа ми није рефундирано нити размишљам о тој опцији. На крају сам платио и више од предвиђене суме. У ултра неудобном аутобусу чији возачи су нас возили по неким недођијама (56 сати вожње, трускања и спавања по бензинским пумпама) како не би плаћали путарине није било само оних који су кренули да се жене. Било их је можда 20-так (дакле није их било 50 или 30 како се пише, већ 20-так) . Било је ту чланова руско-српског удружења, представника полиције, општине као и оних који су пошли на поклоничко путовање и пар путника који су кренули искључиво туристички (међу којима сам и ја сам). Наши проблеми су се наставили и првог дана у самом граду Белгороду, а све због неразумевања са организаторима. Чак су нас поделили у две одвојене групе при чему су прву групу чинили представници удружења, општине, полиције, медија, док су другу групу чинили момци за женидбу и ми туристи. Заправо они су завршавали свој посао због кога су и дошли, а ми смо били ту само као број и кад је требало да се плаћа. Организовано је као и руско-српско дружење где није било ни пет девојака за момке који су дошли са намером да се жене. Значи, није их било десет, а није било ни гурања, наваљивања и борбе за њихову наклоност како прочитах у неком од многобројних текстова. Једино вредно помена је хостел у којем смо ноћили и његово особље. Такође, лепоте града и околине се морају споменути. Једва сам и оно што сам зацртао обишао. Све у свему једна велика катастрофа у режији цркве и организатора. На крају, све оне који су давали којекаве и лажне изјаве за медије треба да је срамота. Све што су успели јесте да су нам створили проблеме.

  • E moj srbine

    19. oktobar 2018 | 10:20

    Prop'o si ko zeton..

  • Deff

    19. oktobar 2018 | 09:35

    Jug Srbije... Ej... pa ovi su svi bili dosad u Rusiji minimum po 5 puta... Oni zive od gradjevine i Rusije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA