Poslanik SPS-a svestan, ali trpi velike bolove: Posle nesreće nekako uspeo da izađe iz auta i da pozove pomoć

Urađena je kompletna dijagnostika i nisu utvrđene nove povrede

  • 2

Potpredsednik Skupštine Srbije i poslanik socijalista Đorđe Milićević je svestan, komunicira, ali je njegovo stanje i dalje teško zbog povreda organa i trpi velike bolove. Poslanik Milićević je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede tankog i debelog sreva, arterije koja izlazi iz aorte, kao i slezine. On je, posle udesa, uspeo da izađe iz auta i zaustavi prvi automobil koji je naišao, čiji je vozač i pozvao hitnu pomoć.

Posle petočasovne operacije u valjevskoj bolnici, unutrašnje krvarenje je zaustavljeno, a rad vitalnih organa stabilizovan. Njegov vozač koji je upravljao “škodom oktavijom” polomio je obe noge i takođe je operisan.

Tokom operacije Milićevića u sali je bio i profesor doktor i državni sekretar u Ministarstvu pravde Vladimir Đukić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Urađena je kompletna dijagnostika i nisu utvrđene nove povrede. Đorđe ima velike bolove, ali se oporavlja i svi se nadamo najboljem - rečeno je Novostima u SPS.

Da je potpredsednik Skupštine stabilno, potvrdila je i njegova supruga:

- Zahvaljujem se svima na ogromnoj podršci. Kolege iz stranke, ali i mnogi drugi su se angažovali. Po tome je sasvim jasno koliko vredi, koliko ga ljudi vole i poštuju. Ali, ja sam to znala oduvek.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    4. novembar 2018 | 09:09

    Ja imam pitanje, potpresednik ima vozaca, sta traze u 5h na putu. Da li je bilo alkohola u krvi, kod obojice. Koliko to vozaca i auta ima u opticaju.

  • Bakica

    4. novembar 2018 | 00:44

    Nadamo se i želimo mu opopravak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA