≫ 

Frapantni snimak iz srpskog autobusa: Jedan sedi za volanom, drugi kanapom povlači gas sa zadnjeg sedišta (VIDEO)

...a vozač rukom pokazuje da li da poveća ili smanji gas...

  • 26

Prljava i razvaljena sedišta, pokvarena klima, polomljeni prozori.... Nema čega se nismo nagledali u međugradskim autobusima i taman kad smo pomislili da više ništa ne može da nas iznenadi, pojavljuje se šokantan snimak!

Na Fejsbuk stranici Priboj okačen je snimak iz autobusa na liniji Nova Varoš-Prijepolje, prevoznika "Janjušević", na kojem se vidi koordinacija vozača i suvozača u dodavanju gasa - konopcem. Čovek koji sedi na zadnjem sedištu kanapom povlači gas, a vozač mu rukom objašnjava da li da poveća ili smanji.

Pozvali smo firmu "Janjušević" da proverimo da li znaju da posluju u 21. veku i da se ručne poluge odavno ne koriste u saobraćaju. Scena sa konopcem delovala je neverovatno čak i vlasniku Vinku Janjuševiću koji nam je odmah poručio "da je to sigurno montirano". Međutim, kasnije su nas iz firme obavestili da je posredi samo običan kvar i da ništa nije tako strašno.

- Dogodilo se da je sajla gasa pukla i koristili su kanap samo da bi se sklonili sa puta, ništa više. Nije se dogodilo ništa strašno i vozač je tako vozio samo mali deo puta - odgovaraju u prevozniku Janjušević.

Imate li vi slična iskustva u autobusima širom Srbije? Pošaljite nam snimke i fotografije na m.leskovac@telegraf.rs.

VIDEO: Da li je vozač ovog autobusa lud ili pijan?

(M. L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA