Pogledajte kako jedna domaća kompanija brine o svojim zaposlenima

Kompanija MK Group već godinama  pruža pomoć i doprinos svojim zaposlenima kako bi pomogla u podizanju stope nataliteta, a svojim primerom podstakla i druge kompanije da pomognu zaposlene sa decom

  • 1

Srbija, ali i ceo region, već decenijama imaju negativan natalitet, a porodice sa više od dvoje dece su retkost.

Foto: Promo

Tradicionalno, krajem godine, u vreme darivanja poklona, MK Group nastoji da na adekvatan način obraduje svoje zaposlene. Ove godine je finansijski nagradila zaposlene koji su u 2018. godini postali roditelji. Za ovaj vid podrške izdvojeno je 8 miliona i 325 hiljada dinara.

Foto: Promo

Predsednik MK Group, Miodrag Kostić je ovom prilikom istakao da su „zaposleni u kompaniji MK Group deo porodice“, kao i da će kompanija koju predvodi nastaviti kontinuirane aktivnosti koje su usmerene na zaposlene u svih 74 lokalnih zajednica u kojima kompanija posluje.

- Kompanija MK Group je vodeća kompanija već 35 godina. Iza uspešnog poslovnog sistema stoje ljudi koji su garancija da će kompanija biti uspešna. Ponosan sam na 7.000 zaposlenih,  i zato je važno da oni budu zadovoljni i motivisani - rekao je Kostić.

MK Group je vodeća kompanija u oblasti agrara, finansija i turizma koja osim u Srbiji, uspešno posluje i u Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj. Ova kompanija već 35 godina prepoznaje mnoge goruće teme u društvu, i svakodnevno brine o društvenim vrednostima, neguje i ističe značaj odgovornog poslovanja u svim domenima zajednice kroz brojne donatorske, sponzorske i humanitarne akitvnosti.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA