Komična potera za pijanim vozačem u Boru: Prvo se zakucao u taksi, pa u muzejski vozić, a onda polusvestan pitao policajca: "imate jednu cigaretu?"

Policajci su zaustavili svoje vozilo i odmah izvukli M.M. iz njegovog slupanog automobila

  • 1

Kroz Bor se do pre pola sata odvijala filmska potera policije za pijanim vozačem koja je bila ravna urnebesnoj komediji.

Pijani vozač M. M.(50), koji je vozio ''reno'', najpre se zakucao u jedno taksi vozilo u centru grada u ulici Moša Pijade. Pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali što zbog klizavog kolovoza od snega, što zbog alkohola, on se zabio u rudničke voziće, muzejske eksponate i turističu atratkciju Bora postavljene na traci koja razdvaja dva kolseka.

Da priča bude zanimljivija, nakon što je udario taksistu, policija je krenula za pripitim vozačem. Pratili su ga, a on se naočigled policijske patrole zakucao u vozove - eksponate.

Policajci su zaustavili svoje vozilo i odmah izvukli M.M. iz njegovog slupanog automobila. Pitali su ga da li je dobro.

- Ma dobro sam, ne brinite. A imate jednu cigaretu? - pitao je policajce.

Kako je M.M. jedva stajao na nogama, policija ga je odvela u borsku bolnicu na Odeljenje trijaže radi ispiranja želuca.

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    9. januar 2019 | 22:44

    I sta sada trebate raditi, oduzeti mu dozvolu na pet godina i po isteku kazne moze ponovo polagati ali zato ako napravi jos jedan prekrsaj oduzimanje je dozivotno jedini nacin da opametite te bahate vozace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA