Bivši muževi u Srbiji ne žele da daju ni dinar suprugama posle razvoda: A da li je "nepravda" ako žena zarađuje više? (ANKETA)

Situacija sa najskupljim razvodom u svetu pokrenula je diskusiju u javnosti i lavinu komentara u kojima su se muškarci uglavnom složili oko podele bogatstva, kako Bezosovog tako i sopstvenog

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dago 1

    27. jul 2020 | 17:38

    A gdje je ona ravnopravnost pa da i djecu odgajamo pola pola pa dijelimo pola pola pa onda i elimentacija pola pola. To su i moja djeca koji sam isto hranio kupao i presvlacio

  • Neko

    12. januar 2019 | 16:46

    Ne mogu da verujem sta sve zene pisu. Na sve ste spremne. Cast izuzetcima. Da napomenem, dete sam razvedenih roditelja, koji je odrastao sa majkom. Otac se pravi da me ne poznaje, i bas se retko secam da je uplacivao alementaciju. No, kao sto vas ima raznih, ima i nas muskaraca raznih! Nikad, ali nikad ne bih dozvolio, da moja deca nemaju a ja mogu da im pruzim to sto im treba. Mojoj zeni je sve tesko, sta god uradi, niko joj ne valja, pocev od njene majke, mene, moje majke, brata, snajke itd. Ceo zivot kuka i kuka. To najbolje radi i ume. Srecom kod mene smo u kuci. Da zivim kod nje, isterala bi me sto puta. Ceo zivot izdrzavam celu porodicu, sve placam, njenu platu niti znam kolika je niti mi treba, niti me zanima. Ceo zivot kuka kako ja nista ne radim, a meni radni dan nekad traje i po 20 sati. Letovanje, naravno ne moze da se propusti, malo je 7 dana sa muzom, ali zato u drugoj turi nije malo jos 7 dana. Pritom radi u drzavnoj firmi i ima svake godine mesec dana odmora, a ja radim pvt i mnogo puta nemam ni nedelju slobodnu. Tako da zene, ne kukajte. Svuda ima kukolja. Ove sto kukaju da im muzevi imaju ljubavnice, porazmislite se zasto ih imaju. To sto biste unistile muzeve posle braka, samo da mozete, govori o vama i samo vama. Toliko mrznje, sebicluka samo pojedine zene mogu imati u sebi. Napominjem jos jednom, svaka cast pojedinim zenama, i ne bih da kvarim misljenje o lepsoj i neznijoj strani, iako je ovde vecina komentarima nastrojena prema muskarcima kao razjareni psi.

  • Iain

    12. januar 2019 | 07:09

    U Irskoj se isto sve deli na pola kad dođe do rastave braka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA