Prevarila muškarce iz Žagubice i Petrovca: Uzimala im novac za bolesno dete, a onda nudila seks umesto duga

Prvo je obećavala da će dug vratiti u najskorije vreme

  • 2

Nekoliko muškaraca iz Petrovca na Mlavi i Žagubice tvrdi ovih dana da su žrtve prevare svoje sugrađanke V. M. (ime poznato redakciji), koja im je navodno uzela na zajam po 5.000 dinara, pod izgovorom da bolesnom detetu treba da kupi lek, a onda se nije javila da novac vrati. Kada su insistirali na isplati, ona im je, tvrde, nudila seksualne usluge zauzvrat.

Žena je, kako piše portal TPK News, ovim muškarcima obećala da će dug vratiti u najskorije vreme. No, vreme je prolazilo, a ona se nije javljala. Na kraju su je pozvali da vide kada mogu da očekuju povraćaj novca.

Nudila je razne izgovore da ne vrati novac Foto: TPK News

V. M. im je na to uručila izgovore: nema novca, jer živi od 5.000 dinara alimentacije koje mesečno prima za dete; dečko joj je na samrti u Beogradu; ona sam amora na lečenje... Kako piše ovaj portal, na kraju je ponudila da im pruži seksualne usluge u zamenu za novac koji je od njih uzela.

Dečko joj je na samrti Foto: TPK News
Ona sama ide na lečenje Foto: TPK News
I dečko, i ona, i dete su bolesni, tvrdila je, kažu oni Foto: TPK News

Portal je stupio u kontakt sa meštanima sela iz koga je ova žena, a koji su preneli da je reč o ženi koja zaista ima dete, i kojoj je dečko zbilja bolestan, jer se pre nekoliko dana otrovao. Navodno, ona je doskoro radila u kafićima u lokalnom selu, gde je nalazila muškarce od kojih je uzimala novac.

(Telegraf.rs/TPKNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA