Majku su danas sahranili, a za sina se doktori još bore: Čonijevi prijatelji će srediti njegov izgoreli stan i mole se da preživi (FOTO)

Osim očiju i lica, Goranu, koga prijatelji zovu Ćoni izgoreli su i disajni putevi, pa je njegov oporavak i dalje neizvestan.

  • 0

Vera Ilić (76) koja je teško povređena 21. januara u požaru u njenom stanu u ulici Milana Rakića u niškom naselju Palilula, sahranjena je danas na niškom Novom groblju, pored svog supruga preminulog pre 22 godine.

Njen četrdesetogodišnji sin Goran koji je u vatrenoj stihiji zadobio teške opekotine i dalje se bori za život u niškom Kliničkom centru. Osim očiju i lica, izgoreli su mu i disajni putevi, pa je njegov oporavak i dalje neizvestan.

Foto: Telegraf

Pacijentovo stanje je nepromenjeno, i dalje je na aparatu za veštačko održavanje života u stanju neposredne životne ugroženosti - saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

Goranovi prijatelji bez obzira na sumorne vesti iz bolnice, veruju u njegov oporavak i skupljaju pomoć jer mu je vatra uništila sve što je imao. Oni su osnovali fejsbuk grupu "Pomoć za našeg druga Gorana Ilića" koja je već okupila preko 600 članova.

Foto: Telegraf

U petak su u niškoj crkvi Sveti Nikola održali moleban za teško povređenog čoveka, uz pomoć preduzeća u kome Goran radi organizovali su čišćenje izgorelog stana a pokušavaju da pronađu donatore za njegovo sredjivanje pa su, kako navode na svojoj stranici, kontaktirali i produkciju emisije "S Tamarom u akciji".

Ilić, po profesiji izbacivač smeća, "Čoni" kako ga zovu prijatelji, pobrao je simpatije javnosti reperskim numerama za koje je sam pisao tekstove. Brzo je stekao veliku popularnost pa je čak planirao da objavi i zbirku pesama.

Istraga je pokazala da je kobni požar izazvao neispravan električni kabl.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA