≫ 

6 putnika bilo u "Lastinom" autobusu koji je vozila kondukterka bez dozvole, zaustavljen je na izlazu iz grada: Šta kaže policija na skandal u Kikindi? (FOTO)

Autobus beogradskih registarskih oznaka zaustavljen je na izlazu iz grada, u pravcu ka Subotici radi redovne rutinske kontrole

  • 20

U incidentu koji se u nedelju ujutru dogodio u Kikindi kada je tokom rutinske kontrole ustanovljeno da žena vozač Tatjana A. (31) koja je sedela za volanom autobusa nema dozvolu D kategorije, utvrđeno je da je pored nje bio i vozač Nebojša R. (59), rečeno je u kikindskoj policijji.

Kako navode i zvanično u PU u Kikindi, autobus beogradskih registarskih oznaka zaustavljen je na izlazu iz grada, na raskrsnici kod Ulice Kraljevića Marka, u pravcu ka Subotici radi redovne rutinske kontrole.

Autobus koji je vozila žena bez dozvole; Foto: Telegraf.rs

Prilikom pregleda ustanovljene su tehničke neispravnosti, a kod Tatjane koja je sedela za volanom, utvrđeno je neposedovanje dozvole D kategorije, za upravljanje autobusom- saopštili su iz lokalne policijske stanice u Kikindi.

U trenutku kontrole, u autobusu se nalazilo šest putnika, svi su zbrinuti, a autobus je vraćen na lokalnu autobusku stanicu preduzeća "Autoprevoz" gde se još uvek nalazi.

Tatjana je rekla da je vozaču bilo loše, pa je zato sela za volan; Foto: Facebook/Tatjana Angelov

KONDUKTERKI I VOZAČU SLEDI OTKAZ

Odlučeno je da se otpuste kondukterka Tatjana Angelov koja je zatečena za volanom autobusa i vozač Nebojša Radosavljević koji joj je ustupio upravljačko mesto.

Foto: Telegraf.rs

Kontaktirali smo direktora saobraćaja ovog preduzeća Predraga Lukića odmah nakon ove sednice, koji je kratko odgovorio da će u saopštenju "Lasta" dati sve informacije.

Međutim, u saopštenju ni jednom rečju nije objašnjeno kako je moguće da se na putu našlo tehnički neispravno vozilo, ko je za to odgovoran, ni o kakvim propustima je reč.

Od jutros smo ponovo pokušali da kontaktiramo direktora Lukića, ali i poslali dva puta zvanična pitanja "Lasti", ali kako se na putu našao nebezbedan autobus i dalje je prava misterija.

VIDEO: Autobus počeo da se dimi, putnici gledali u neverici

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milo

    25. februar 2019 | 17:51

    Nešto ovde neštima na portalu ! Dva dana svi podržavaju ovu Ženu a sad odjednom svi protiv 😅😅 Sve je jasno ko Dan...

  • Dragana NS

    25. februar 2019 | 17:23

    Sve pohvale ovoj Ženi ! 👑

  • Dejan

    25. februar 2019 | 17:00

    A ko je dozvolio da izadje neispravan autobus na ulicu??????Jel je i taj dobio otkaz?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA