≫ 

Hladnije i kišovito, ali konačno bez minusa ujutru i uveče: Evo gde će danas padati kiša i kada će prestati

Minimalna jutarnja temperatura od 4 do 8 stepeni, maksimalna dnevna od 8 do 13 stepeni

  • 0

U Srbiji danas promenljivo oblačno i hladnije sa kišom, na višim planinama sa snegom. Na krajnjem severu biće suvo. U toku večeri i noći u svim predelima prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak.

Minimalna jutarnja temperatura od 4 do 8 stepeni, maksimalna dnevna od 8 do 13 stepeni. 

Printskrin: RHMZ

U Beogradu promenljivo oblačno i hladnije, tokom većeg dela dana biće uglavnom suvo, a biće uslova i za slabu kišu. Duvaće umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 6 stepeni, maksimalna dnevna 11. 

Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra suvo i malo toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 8 do 14 stepeni. Prekosutra sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 20 stepeni. U utorak naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu sunčano i ponovo veoma toplo, maksimlana temperatura do 20 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu sutra suvo i malo toplije sa sunčanim periodima. U ponedeljak sunčano i veoma toplo. U utorak oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. U sredu sunčano i ponovo veoma toplo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA