Hitna pomoć pacijenta skidala pola sata: Imao je tri kaputa, tri sakoa, nekoliko džempera, košulja i majica, a onda su došli do šteka

O svemu je obaveštena policija i Centar za socijalni rad

  • 6

Ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću se često na terenu nalazi u neobičnim situacijama, ali intervencija koju su juče imali u jednom obližnjem selu nadmašila je brojne ranije za koje su lekari i medicinsko osoblje smatrali da su - neverovatne.

Prvo ih je zapanjilo što je čovek kome su ukazivali pomoć na sebi imao nenormalno mnogo garderobe. Potrajalo je dok su sa čoveka skinuli tri kaputa, tri sakoa i nekoliko džempera, košulja i majica, a onda je usledio šok.

U postavi jednog kaputa pronašli su zašiven podebeo svežanj novčanica. Prebrojali su, u kaputu je bilo 3000 evra i 3000 dolara!

- Uobičajeno je da se pacijent raspremi, a lična dokumenta, novčanik i sve drugo što se kod njega zatekne preda prisutnim članovima porodice. U ovom slučaju nakon što je novac prebrojan sačinjen je zapisnik, ali je s obzirom na druge okolnosti vraćen pacijentu koji je prebačen u bolnicu u Šapcu. Novac smo predali na odeljenje gde je pacijent primljen da bi mu bio vraćen kada bude otpušten iz bolnice - navode u hitnoj službi.

O svemu je obaveštena policija i Centar za socijalni rad.

S obzirom na nehumane uslove u kojima je čovek živeo pretpostavlja se da je duže vreme spavao odeven da se ne bi smrzavao, a da je novac zašio u kaputu da mu ga neko ne bi ukrao.

(D.Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA