≫ 

Snimljena divlja životinja u dvorištu vrtića u Boru, a svi tvrde da nikada nije bila tu (FOTO)

Ljiljana Radičević, direktorica Predškolske ustanove „Bambi“ u Boru naglašava da nije bilo nikakvih prijava da je viđena lisica u dvorištu obdaništa Dečija radost

  • 3

Redakciji Telegrafa prosleđena je fotografija lisice koja je viđena u borskom obdaništu Dečija radost u noći između ponedeljka i utorka, dva sata posle ponoći. Kako smo obavešteni iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za sada nema saznanja da se lisica pojavila u gradu.

- Ukoliko se primeti lisica u naseljenom mestu, građani nikako ne treba da prilaze životinji i važno je da odmah o tome obaveste i to prijave opštinskoj komunalnoj i veterinarskoj inspekciji – kazali su u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Lisica u Boru; Foto: Čitalac Telegrafa

Ljiljana Radičević, direktorica Predškolske ustanove „Bambi“ u Boru naglašava da nije bilo nikakvih prijava da je viđena lisica u dvorištu obdaništa Dečija radost.

- Nije primećeno ništa neobično niti imamo neke prijave da je u krugu kod obdaništa primećena lisica. Kamere koje imamo takođe nisu zabeležile ništa neobično. Svako jutro se pregleđuju i čiste dvorišta obdaništa, tako da nije ništa uočeno i nema razloga za brigu jer su sva deca koja borave u predškolskoj ustanovi bezbedna – kaže Radičevićka.

- Moguće je ako je neko uočio lisicu da je zalutala, jer se iznad objekta nalazi šuma. međutim mi nikakvu prijavu nismo dobili da je u krugu obdaništa viđena lisica - kazala je Ljiljana Radičević, direktorica predškolske ustanove.

VIDEO: Lisica i pas kao najbolji drugari

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goxy

    26. mart 2019 | 16:19

    lisica je najnormalnija pojava u naseljenom mestu a da ima neka suma blizu itd. Ako budemo nastavili ovako panicno da se ponasamo cim se pojavi nesto a da nije pas ili macka ostacemo sa Beogradskim vrapcima od flore i faune.

  • Mila

    26. mart 2019 | 16:22

    Pa sta ako i jeste dosla lija malo nocu da obidje zabaviste kad nema nikoga. Lija je lepa zivotinja, omiljena je u svetu, vidite koliko Ameri i Englezi koriste njeno ime - Foks.

  • 💥

    26. mart 2019 | 21:03

    Dosla malo na ljuljasku i tobogan. Cemu frka dok ne ugrize neko dete, onda se reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA