≫ 

Nasilnik boksuje i šutira krave u svojoj štali: Levijatan upozorio na još jedno stravično zlostavljanje životinja

Zlostavljanje se, tvrde u ovom udruženju, dešava u mestu Padej kod Kikinde

  • 11

Udruženje "Levijatan" upozorilo je na još jedan slučaj stravičnog zlostavljanja životinja, ovoga puta krava, koje se, kažu oni, dešava u mestu Padej kod Kikinde.

"Levijatan" je na svom Fejsbuk profilu objavio snimak zlostavljanja uz koji navode da je nasilnik sin ljudi koji drže to imanje i da jadne krave napada iz čiste obesti.

"Nasilnik sa snimka bije svoje životinje na svom imanju, tačnije, pošto je 93 godište, na imanju svojih roditelja koji sigurno sve to nisu stekli maltretirajući životinje koje su im pružile tako lepo sređeno imanje a i putovanja na Zlatibor i lepa kola ovom njihovom jadnom okotu od sina. Ti si momčino ljudska sve sem muškarac, do čoveka nisi ni prišao a svaka od tvojih mučenih životinja od čijih prinosa se daviš u alkoholu, je vrednija od tebe", navode u ovom udruženju.

Oni su dodali da se raduju dizanju krivične prijave, razgovoru sa domaćinom i njegovim ocem.

- Ima indicija i da se na druge bolesne načine “zabavljaš” sa životinjama te molimo sve ljude koji znaju nešto o ovoj junačini da nam se jave u privatnim porukama. Uživaj u popularnosti - poručuju u "Levijatanu".

VIDEO: Čovek krvnički tuče psa u Mirijevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. april 2019 | 10:31

    Zista , koliko treba da budes nevasoitan, poremecen i bezobrazan da se izivljavas na zivotinji koja ne moze da se brani, a koju plus drzs iz sopstvene koristi, da bi imao od cega da zivis?! Ja se nadam da im se oduzmu sve te krave i da se daju normalnim poroicama na selu, koje bi ih postovale i brinule o njima kako treba, a da ce ovaj pacijent zavrsiti gde mu je mesto!

  • SrbskiBek

    5. april 2019 | 10:51

    Ovi momci iz levijatana me odusevljavaju !!! BRAVO za sve sto rade .moja velika podrska !!!!!!!!

  • Miroslav

    5. april 2019 | 18:03

    Ma njega treba vezati u stalu sa lancima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA