≫ 

Tužna sudbina čoveka koji se polio benzinom kod Valjeva: Ostao je sam, za godinu dana izgubio majku i brata, pa je zapalio svoju novu kuću i sebe (FOTO)

Muškarac je zadobio povrede opasne po život

  • 2

V. B. (46) iz valjevskog sela Divci kod Valjeva, koji se noćas polio benzinom i zapalio u svojoj kući, prebačen je na dalje lečenje u Beograd.

Kako saznaje Telegraf.rs, njemu su konstatovane teške povrede opasne po život, jer je po čitavom telu zadobio opekotine trećeg i četvrtog stepena, tako da je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici upućen na dalje lečenje u Beograd.

Uništena je i nova kuća nesrećnog čoveka: Foto: Telegraf.rs

Prema prvim informacijama, on je noćas oko 2.30 časova prvo zapalio šupu i novu kuću u kojoj je živeo, a dok su vatrogasci gasili požar, on se sakrio u staru kuću, gde se polio benzinom i zapalio.

Zbog benzinskih isparenja došlo je do eksplozije, zbog koje se srušio deo zida.

Komšije kažu da je živeo sam, nakon smrti majke koja je umrla prošle godine. On nije bio zaposlen i živeo je od socijalne pomoći, a komšije kažu da je ranije imao psihičkih problema, te da je za nepunih godinu dana izgubio majku i brata.

Istraga o ovoj tragediji je u toku.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA