≫ 

Srpske devojčice pokorile Poreč: Plesačice iz Novog Sada osvojile 1. mesto među 2000 takmičara (FOTO)

- Ovo je veliki uspeh za ceo tim Professional Dance Studia koji je svojim radom i trudom došao do ovakvog rezultata - rekli su iz ovog plesnog studija

  • 2

Na "Dance Festu" održanom u Poreču od 05. do 07. aprila u sportskoj hali Žatika, prvo mesto su osvojile plesačice-juniorke iz "Professional Dance Studia" iz Novog Sada, a kao nagradu su dobile prelazni pehar i novčanu nagradu. One su odnele 64 boda.

Takmičenje je okupilo oko 2000 plesača i njihovih trenera koji su se predstavljali u svim kategorijama iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke, Makedonije i Austrije. U sklopu takmičenja plesačima su bili organizovani seminari i poseban plesni program u centru na trgu Poreča.

Na kraju je organizovano gala veče na kojoj je nastupalo top 20 koreografija izabranih od strane stručnog međunarodnog žirija. Srpske plesačice od Top 20 koreografija osvojile su prvo mesto i izdvajile se svojom koreografijom koja je bila drugačija od drugih, celinom, idejom i kostimom.

Foto: Professional Dance Studio

- Ovo je veliki uspeh za ceo tim Professional Dance Studia koji je svojim radom i trudom došao do ovakvog rezultata - rekli su iz ovog plesnog studija.

Na drugo mesto plasirale su se članice grupe "Magic People YUGO" takođe iz Novog Sada sa osvojena 63,2 boda i novčanu nagradu takođe.

Treće mesto sa osvojenih 61,5 bodova i novčanom nagradom osvojile su članice Plesnog studija Bailando OBSESSED iz Zagreba dok su četvrto mesto, sa osvojena 60,9 bodova i takođe novčanom nagradom osvojile članice plesne skupine Urbana Supkulturna Baza – USB, Poreč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA