• 68

Pola grada kod njega kupuje hleb, a on veliča OVK teroriste: Skandalozne objave pekara iz Novog Sada (FOTO)

Fotografije na kojima se slikao pored spomenika Ademu Jašariju i drugih terorista izbrisao je pod pritiskom javnosti

  • 68

Jučerašnji protest protiv poteza zaposlenog u pekari Roma iz Borče koji se usred Beograda fotografisao sa prstima raširenim preko grudi u znak orla, simolba tzv. Velike Albanije, otvorio je pandorinu kutiju iz koje je izašao još jedan sličan primer nepoštovanja naše zemlje od strane čoveka koji u njoj živi i dobro zarađuje.

Pekar iz Novog Sada, Teki Binaj, navodno vlasnik poznate pekare "Violeta" u kojoj mnogi Novosađani svakodnevno kupuju hleb i peciva, otvoreno pokazuje svoje divljenje prema teroristima iz redova takozvane OVK. Njegove objave proširile su se po društvenim mrežama gde su naišle na ozbiljnu osudu javnosti.

Čovek kod kojeg pola grada kupuje hleb na Fejsbuk profilu objavljuje fotografije gde, između ostalog, ljubi zastavu Albanije, ostavlja vence na spomenike zločincima koji su ubijali srpsku decu i veliča tzv. nezavisno Kosovo.

On je na svom Fejsbuk profilu šerovao brojne tekstove i snimke u kojima se veličaju pripadnici OVK.

Tako se, između ostalog, može naći video u kome Ahmet Krasnići, jedan od ključnih ljudi u formiranju FARK "Oružanih snaga Republike Kosovo" sa "vojnicima" polaže zakletvu.

On je sa svojim prijateljima podelio i priču o devojci koja je izgubila svoju majku u Mališevi, mestu koje je bilo jedno od najvećih uporišta takozvane OVK. Na njegovom profilu mogu da se vide i fotografije najmlađih članova porodice, devojčice od ne više od četiri godine, koja pokazuje znak albanskog orla, simbola Velike Albanije.

Fotografije na kojima se slikao pored spomenika Ademu Jašariju i drugih terorista izbrisao je pod pritiskom javnosti, kao i video o srpskim zločinima koji je okačio 2017. godine.

Na društvenim mrežama se tvrdi da je nekoliko članova njegove porodice poginulo u okolini Goraždevca, ali ove infomacije nisu proverene. Telegraf je pokušao da dobije Binaja Tekija, ali se na broj pekare niko nije javljao.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • WILSON

    Srbin da razvije Trobojku u prištini nebi izašao iz zatvora za 5 god.. tu smo mi krivi.

  • Deks

    On nije problem on voli svoj narod mi smo problem što ga ne proteramo

  • Srpkinja

    Pridruzi se Jasariju,Krasniciju i mozete da sizite ali Kosovo nikada nece biti nezavisno. A to sto ste ubijali srpsku decu,zapamtite na danasnji Veliki praznik,kolo srece se okrece.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima