≫ 

Lep potez čačanskog doktora: Baka je iz njegove ordinacije izašla sa novčanicom u ruci, a ispred bolnice ju je čekalo vozilo

Baka čak nije znala ni kako se dokor zove, ali on je rešio da joj reši sve probleme tog dana

  • 3

Ugledni čačanski ortoped, Vladimir Milošević, ulepšao je dan jednoj baki, učinivši nešto što bi malo ko uradio.

Priču iz bolnice prenela nam je jedna Čačanka, koja je do detalja opisala šta se tačno desilo dok je bila u čekaonici i čekala svoj red.

- U vremenu kad se uglavnom ljudi žale na čačansku bolnicu, osećam potrebu da podelim svoj današnji doživljaj. Oko podne sam sedela sa mamom ispred Urgentnog. Iz bolnice izlaze čovek u belom mantilu i starija žena u crnini. Čovek joj kaže: "Ovde sačekajte, a Vas (obraća se meni) ću, gospođo da zamolim da joj pomognete da se se smesti kad stigne taksi", i ode. Žena u rukama drži cedulju i novac.

Kako je Čačanka dalje opisala, čekanje je potrajalo nekoliko minuta, a ona je gospođu kojoj je pravila društvo pitala da li ide u grad.

- Imam osteoporozu, rekao mi da idem u Nemanjinu da mi uzmu meru za pojas, taksi će da me sačeka, doktor mu je rekao, pa će da me odveze do Socijalnog da mi overe uput, a posle ću lako, imam od Solida autobus za Trbušane. Nemam ja pare za taksi, doktor mi dade, on ga je i zvao - odgovorila joj je starija gospođa.

Upitana koji je doktor u pitanju, samo je slegla ramenima. Kada je stigao taksi, dve žene su se razišle, a poneta onim čemu je svedočila, žena je svoj utisak prenela na Fejsbuk grupu "Čačanke".

U komentarima na ovoj grupi navodi se da je u pitanju Dr. Vladimir Milošević, ugledni čačanski ortoped.

VIDEO: Doktor ga u poslednji čas izlečio od raka, zahvalio mu se na nestvaran način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    24. maj 2019 | 15:22

    Svaka čast doktore Miloševicu! Suze mi posle!

  • Mery.Loo

    24. maj 2019 | 16:07

    Jedan u milion....a ostali....gde je lepa reč . Lečenje je inače besplatno...

  • Ја

    26. maj 2019 | 10:17

    Знам докторку која је избеглицама деведесетих убацивала у књижице новчаницу као сад 500-1000 динара. Никад динар мита примила није. Људи ипак више поштују оне који им узимају велике паре. Један је узео 500жени на самрти, другој заборавио газу у абдомену, једва преживела сепсу... тај је цењен и обожаван, нико му ништа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA