≫ 

Tri stvari koje treba da menjamo u zakonu da bismo zaštitili žene: U ovom trenutku nasilnik postaje najopasniji

 ≫ 

Evo šta možemo da učinimo kako bi žrtve prestale da se ređaju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mladen

    29. maj 2019 | 19:22

    Zakon je u potpunosti nakaradan jer nema dve kljucne komponente u njemu ... nasilje je nasilje bilo fizicko ili psihicko i tu se ne sme praviti nikakva razlika ... da pojasnim ... ako muz udari zenu jer nije skuvala rucak, sto da se razumemo ne podrzavam, ne podrzavam nikakvo nasilje, svi ce se dici na noge i graktati a kada zena vice na muza u stilu šonjo jedan ne mozes zaraditi za bolja kola letovanje ili slicno niko nece reagovati ... a tu je koren svih problema ... zene su elokventnije muakarci fizicki jaci i kao sto prosecna zena ne moze fizicki nadjacati prosecnog muskarca tako ni prosecan muskarac ne moze nadglasati zenu u svadji ... i zene besomucno to koriste u svrhu stalnog i stalnog psihickog nasilja .... kada bi bilo dovoljno da muskarac pozove policiju i da zena dobije odmah identicnu kaznu udaljavanja i ostalog zbog psihickog nasilja mbogo fizickog nasilja bi bilo izbegnuto ... druga stvar ... zena bez ikakvog straha i posledica moze lagati da je maltretirana jer besomucno graktanje nvo profiterskog feministickog sektora je napravilo situaciju da cak i gde je sve jasno policijski sluzbenici ce udaljiti i kazniti muskarca da ne bi bili eventualbo prozvani a zena ce trcimo kao sto je bilo dokumentovanih slucajeva ptici na more sa drugaricama troseci zajednicku ustedjevinu ili uzivativsa ljubavnikom neometana ... ukoliko bi se propisale jako jako stroge kazne za lazno prijavljivanje kao i recimo pravo muzu da ukoliko dokaze lazno prijavljivanje da automatski moze zatraziti i bez diskusije dobito razvod sa potpunom krivicom zene i svim posledicama koje recimi mogu biti da u tom slucaju ona nema pravo ni na kakvo izdrzavanje i slicno oko dece i ostalo ..

  • Sale

    29. maj 2019 | 19:12

    Nikakvi zakoni i kazne nemogu da spreče IDIOTA da učini zlo.To su nepredvidivi bolesni umovi koje treba pročitati na vreme i stavljati u kaveze...

  • Тодорић

    29. maj 2019 | 19:06

    Чипујте их,и пратите кретање.Све остало је чиста глупост.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA