≫ 

"Znam ko je stavio drogu u moju torbu": Požarevljanka zarobljena u Peruu opisala čudne događaje

Priča o Vase kod mnogih je, ipak, izazvala sumnju

  • 57
Vase Radović Foto: Facebook

Požarevljanka Vase Radović, koja tvrdi da je nasela na lažnu nagradnu igru, pa zbog podmetnute droge u prtljagu završila u peruanskom zatvoru, oglasila se jutros video pozivom na televiziji Pink.

- U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i u pitanju je jedna nagradna igra gde sam naravno obmanuta, i ovde sam ostala. Znam ko je stavio drogu u moju torbu, znam osobu lično, jer je ta osoba bila moj vodič sve vreme i pare koje su dali za putovanje i za trošak su bile sve vreme sa tom osobom, kao i moj pasoš i kompletna dokumentacija, karte i sve ostalo - kazala je Vase.

Njena neverovatna priča završava se boravkom u zatvoru, a potom i, kako kaže, pomilovanjem.

- Puštena sam iz zatvora 2018. godine, to je neko predsednikovo pomilovanje. Zahvalna sam im, dolazile su i delegacije, znali su svi da sam nedužna i da odležavam tuđu kaznu, čestitali mi, sve ambasade ovde znaju u meni - priča Vase.

Vase Radović Foto: Facebook

Ona dodaje i da su posle izlaska iz zatvora usledile teškoće, ali da je stekla i prijatelje koji je podržavaju.

- To su dr Aleks, advokat, Norma, žena koja me je primila u njenu kuću, pomaže mi kompletno, advokatica iz Imigracionog, gospodin iz Internacionalne policije. Oni rade sve moguće za mene, ali i oni nailaze na veoma čudne stvari... - kazala je Vase.

Priča o Vase kod mnogih je, ipak, izazvala sumnju. Ona, navodno, uprkos svoj pomoći koju dobija od naših ljudi iz dijaspore nikako ne može da se vrati kući.

Vase Radović Foto: Facebook

Tako je, na primer, Španci navodno nisu primili u avion, jer uz dobijeni putni list od našeg konzulata (pošto nema pasoš) nije imala i vizu.

Deluje neverovatno da jedna osoba koja je zarobljena u stranoj zemlji ne uspeva da se vrati u domovinu, pa čak i kada je reč o dalekom Peruu.

- Iz pouzdanih izvora znam da to što Vase priča nije tačno. Ona je par dana posle smrti supruga otišla sa nekim čovekom koji se bavio drogom, on se vratio u Srbiju, a ona je pala sa drogom koja joj nije bila podmetnuta - napisala nam je jedna čitateljka i dodala da je, kada je otišla u Peru, Vase napravila veliki dug za struju koji isplaćuje njena svekrva.

VIDEO: Obalska straža skače na podmornicu u pokretu punu kokaina u neverovatnom snimku

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Twity

    14. jul 2019 | 14:04

    Prica za lakoverne. Ova zena nije uopste naivna,cak na protiv vrlo lukava. Nemojte joj uplacivati jer da je nevina,do sada bi je deportovali. Ali istina je mnogo drugacija od njenih izmisljotina. S kim si takav si. Ako je bila sa dilerom,dilovali su zajedno.

  • Baćko

    14. jul 2019 | 20:12

    Zašto da joj ne verujem? Narko mafija nema čime se ne služi pa i podmićivanje raznih službenika i raznim muljažama i podmetanjima. Dužnost naših državnih predstavnika u Ambasadama je da pruže svaki vid pomoći našim građanima u nevolji u inostranstvu. Tako i pravnu pomoć, pomoć oko uspostavljanja kontakta sa nadležnim institucijama u stranoj državi, pomoć oko papirologije prilikom povratka. Da je švercer drogr zaštekala bi ona nju negde a ne olako nosala u tašni.

  • Син Драган

    14. jul 2019 | 21:16

    А за то време наше "препоштене" судије ослободише Шариће који не знају колико су тешки и богати. А од чега им толика имовина? И колико је још имају а да јавност и не зна за њу? Зато морају наћи жртвено јање. МВП треба посебно да обрати пажњу и истражи овај случај. Апсурдно је да наши службеници у конзулату у Перуу не знају како вратити нашу држављанку у Србију иако им је то посао за који су плаћени. Не би ме чудило да тамо постоји тал са нарко картелима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA