• 9

Baku proglasili mrtvom, komšije se okupile, a ona oživela pred njima: Drugi ovakav slučaj u Kikindi

Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija počela da daje znake života

  • 9

Pogrebna služba u Kikindi još jednom se zaprepastila kada su na poziv komšija došli da preuzmu telo starice I.K. (89), koja je po dolasku pogrebnika iznenada otvorila oči.

Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija koji su zvali dežurnog lekara, a kasnije i Pogrebnu službu, počela da daje znake života.

Kako saznajemo od prisutnih komšija koji su zatekli baku, ona je prvo otvorila oči i počela da pomera ruku, zaprepašćeni, pozvali su Hitnu pomoć ponovo, koja je baku transportovala na odeljenje neurologije u kikindskoj Opštoj bolnici.

-Kada smo pokušali da je presvučemo , ona je odjednom "mahnula" rukom, a onde je i otvorila oči. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć koja je došla i utvrđeno je da je baka živa. Prebacili su je u bolnicu - pričaju prisutne komšije.

Baba oživela, Kikinda

Kuća u kojoj je živela Radojka koja je prošle godine oživela; Foto: Google Street View

Ovo je drugi bizaran slučaj u Kikindi kada je lice proglešeno mrtvim davalo znake života. Prvi put, maja prošle godine baka Radojka S. (70), proglašena je mrtvom, ali je ubrzo po dolasku pogrebnika ona "oživela".

- Za razliku od prvog slučaja, baka I. K. nije imala mrtvačku ukočenost i mrtvačke mrlje kao što je bilo u slučaju bake Radojke S. (70) - kaže nam izvor upućen u ovaj slučaj.

U kikindskom Domu zdravlja, ovaj slučaj još uvek nisu prokomentarisali. Kako je navela dr Biljana Marković, direktor ove ustanove, nakon izveštaja komisije za Unutrašnju kontrolu biće poznati detalji ovog slučaja u Kikindi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Neki Covek

    Evo kod nas u hitnoj su postavili coveka sa veoma niskim koeficijentom inteligencije. Toliko niskim da ne zna ni kako mu se zvao deda sa kojim je cesto provodio vreme. Pa cik se razboli.

  • Tamara

    Bako e neces moci pre pisma nema putovanja.

  • Savana

    Ma baba se pravila mrtva samo da bi je okupali...hehehe

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima