• 0

Mladić u požaru fabrike kod Užica zadobio opekotine leđa, ruku, glave. Transport za BG mu je odložen

Hteli su da ga transportuju u Kliniku za opekotine u Beogradu, ali je transport odložen za ponedeljak zbog prebukiranosti bolnice u Zvečanskoj

  • 0

Muškarac (35) koji je povređen u požaru u Fabrici boja i lakova "BIS" u vikend naselju Bela zemlja kod Užica, zbrinut je u Zdravstvenom centru Užice i u stabilnom je stanju.

Lekar Urgentnog prijema dr Biljana Tomić kaže da je pacijent kolima Hitne pomoći dovezen u tu zdravstvenu ustanovu nakon eksplozije na radnom mestu tokom pripreme razređivača.

- Pacijent je bio svestan, stabilnog opšteg stanja, sa opekotinama na glavi, leđima, rukama, nogama. Pacijent je nakon zbrinjavanja i primljene urgentne terapije, primljen na plastičnu hirurgiju u našoj ustanovi - rekla je Tomić.

Ona je dodala da je opekotinama zahvaćeno više od 20 odsto tela pacijenta, da su hteli da ga transportuju u Kliniku za opekotine u Beogradu, ali da je transport odložen za ponedeljak zbog prebukiranosti bolnice u Zvečanskoj.

Kako kaže, toj zdravstvenoj ustanovi javile su se još dve žene, ali one nisu imale opekotine već su pomoć potražile zbog preživljenog stresa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima