≫ 

Nemojte da vas zavara sveže i maglovito jutro, čeka nas novi tropski dan

Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 30 do 35

  • 0
Prognoza Foto: Telegraf/RHMZ

U Srbiji jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito. Tokom dana u svim predelima biće sunčano i tropski toplo, samo se u Vojvodini očekuje nešto više oblačnosti, ali će biti suvo.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata i jak. Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 30 do 35.

U Beogradu  sunčano i tropski toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.

U Srbiji i narednih dana sunčano i veoma toplo, samo ponegde povremeno uz oblačnost, naročito u ponedeljak, kada se u većini predela očekuje i umereno oblačno.

Prognoza Printskrin: RHMZ

Narednih dana u košavskom području duvaće pojačan jugoistočni vetar, a maksimalna temperatura u većem delu Srbije biće od 28 do 35 stepeni.

U utorak u drugom delu dana sa zapada i severozapada jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature, a vetar će biti u skretanju na pojačan severozapadni.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo, dok se u ponedeljak očekuje nešto više obklačnosti.

Maksimalna temperatura u petak i subotu do 35 stepeni, a u nedelju i ponedeljak od 31 do 33.

U utorak krajem dana jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature, a vetar će biti u skretanju na pojačan severozapadni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA