U Srbiji na snazi meteo-alarm: Toplotni talas odnosi žrtve, a nećete verovati šta još strada

Toliko je vruće da nam se i obuća topi, ali bukvalno!

  • 1
Toplotni talas Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Uskoroo ulazimo u septembar, a ako mislite da su jezive vrućine koje trpimo celo leto iza nas, varate se. Zbog toplotnog talasa koji traje već nekoliko dana i prognoziranih +40°C, u Srbiji je na snazi narandžasti meteo-alarm.

Koliko je situacija ozbiljna, svedoči i podatak da je tokom prošlog meseca toplotni talas odneo nekoliko stotina života, što u Evropi, što Americi. Strada i flora i fauna, a izgleda da je toplotni talas udario i na obuću.

Nekolicina državljana SAD podelila je na društvenim mrežama fotografije svojih gumenih i plastičnih papuča, najnovijih "žrtvi" vrućine.

Naime, usled visokih temperatura obuća ima se smanjila za nekoliko brojeva!

Žiteljka Luisvila u Kentakiju među prvima je objavila fotografije svojih plastičnih papuča, a potom su joj se pruidružili korisnici društvenih mreža širom zemlje...

Da li i vi svom garderoberu ili cipelarniku imate "žrtve" toplotnog talasa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kopaonik 1999

    28. avgust 2019 | 12:02

    Nista to nije cudno,bombardovali su nas,alise svuda oseca,a Amerikanke kupuju Kinesku obucu,,,kod nas i da nepricam,,,kod mene u selu kada bi pogledali obucu da je cela Kina kod nas.A jeste tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA