Velika vremenska promena sledeće nedelje: Od ovog dana padaju paklene temperature i kreću pljuskovi

Najviša dnevna temperatura danas će biti do 35 stepeni

  • 7
Vrućina Foto: Mateja Beljan

U Srbiji će danas, sutra i prekosutra biti sunčano i veoma toplo. Međutim, sledeće nedelje čeka nas preokret i vremenska promena koja će znatno uticati na sve one koji su se do sada "gušili u letnjem paklu".

Vetar će danas bti slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak. Najniža temperatura od 13 do 21 stepen, najviša dnevna od 32 do 35, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni. Najniža temperatura oko 22 stepena, najvisa dnevna oko 34.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U ponedeljak sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 31 do 35 stepeni.

Narednih dana temperatura će biti u padu, osim u utorak kada će se još samo na jugoistoku i istoku zadrzati veoma toplo vreme.

Tokom dana biće promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom sa većom verovatnoćom pojave u drugoj polovini sedmice - od četvrtka.

PLJUSKOVI NA ZAPADU ZEMLJE

RHMZ je za danas u toku dana na zapadu i jugozapadu zemlje najavio moguće pljuskove. Ipak, to će biti samo trenutno rashlađenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA