• 21

Užasan prizor iz Leskovca: Izmučeni konj umire nasred ulice

Snimak je zgrozio i iznervirao korisnike društvenih mreža

  • 21

Užasne scene stižu sa ulica Leskovca. Udruženje za zaštitu životinja "Levijatan" objavilo je potresan video snimak izmučenog konja kako leži nasred ulice dok ga prolaznici polivaju vodom i pokušavaju da ga oporave.

- Leskovac, upravo. Hajde da vidimo reakciju nadležnih i reperkusije koje će pretrpeti "držalac". Prekršen niz zakona, a svi ćute? Jadna životinja je na samrti. Pretovarena, natrpana kao sluga tegli i ovako skončava. Prava? Čija? - navodi se u opisu snimka.

Video snimak koji je objavljen ove subote, izazvao je pregrš reakcija na društvenim mrežama. Mnogi traže pravdu za životinju, a nadležne organe pozivaju da sprovedu istragu protiv onog ko je prouzrokovao ovakvo stanje nesrećnog živog bića.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ima

    Ljudi koji u sebi nemaju milosti ,dok taj jadni i gladni konj lipsava na putu ,da li znate koliko ima takvih slucajeva -gomila.Drustvo za zastitu zivotinja bi trebalo vise da se pozabavi ovom temom a posebno drzavni organi.Oduzeti konje ovim neljudima ,neka kupe motorce ili biciklu pa nek nakace kolica ...

  • RICINUS

    Bagra

  • Jeretik

    Jadan konj. Srećom nije morao da u 67.godini radi na građevini,pao bi sa skele i zginuo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima