≫ 

Leskovčani izašli na teglu: Južnjaci kriju tajni recept za savršen ajvar

 ≫ 

Juče je u Gradu Leskovcu - prestonici ajvara, održano jedno od najznačajnijih kvalifikacionih takmičenja u šestoj sezoni karavana Izađi mi na teglu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika FANTOM
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • FANTOM

    06. oktobar 2019 | 21:40

    E najbitnije je dali Leskovčani prave najbolji ajvar. Možeš papriku zvati kurtovska ili murtovska ja je zovem pod slonovo uvo. Ajvar koji pravim je savršenstvo za mene i porodicu i u slast ga pojedemo uz mesnatu slaninu i nikada ne dočeka mart. A tek slagana roga sa belim lukom u sopstvenom želeo san snova. Zato Leskovčani niti vam je burek najbolji ,niti roštilj ( naročito ćevapi i roštiljska) a ni ajvar se ne može nazvati vašim brendom kad ga Slovenci brendiraše a paprike nemaju. A i pasulj prisvojiste od Makedonaca. Ej bre pa vi ste plagijati!!!

  • Pop

    06. oktobar 2019 | 21:20

    Mleko od krava sa planine Hajdinog dede... Daj molim te, tajni recept... Pa nije nuklearna fizika.. Ko da se ajvar nigde drugde ne pravi... Svako ima svoju tajnu.. Glupost

  • Mara

    06. oktobar 2019 | 20:21

    Kakav crni tajni recept i gluposti.Sve zavisi od paprike, a najbolja je "kurtovka", pečena na šporetu na drva, lagano i ravnomerno.Ostalo je stvar ukusa pojedinca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA