≫ 

Svako može da postane milioner, ova priča će vas uveriti u to

Za S. J. iz Petrovca na Mlavi 2. oktobar 2019. godine zauvek će biti najsrećniji dan u životu jer je negde oko dva sata posle ponoći osvojio Admiral džekpot i postao novi srpski milioner

  • 17
Admiral klub, osvojen džekpot jack pot

Foto: Promo/Admiral

U „Admiral“ klub, u Srpskih vladara 155, ušao je sa 5.000 dinara, a izašao sa 14.720.558 dinara.

– Nikada nisam ni pomislio da ja mogu da dobijem ovako vrednu nagradu, pa još ne mogu da dođem sebi. Ne znam... Trebaće mi vremena da shvatim da se ovo meni desilo, ali sam već svestan činjenice da mi život od danas više neće biti isti. Kada se džekpot pojavio na ekranu, pomislio sam da sam dobio 14.000 dinara. Baš sam se obradovao. Reko’ sebi, „Uf, 14.000, hvala Bogu“, a onda je čovek pored mene počeo da vrišti i da luduje. Ja ga gledam, ništa ne razumem, pitam se šta li mu je. On ponavlja „Dobio si najveći džek-pot“, a ja njemu na to „Ma kakvi, nema šanse“ – priča nam S. J. a glas mu podrhtava.

Okretao se, obrtao nekoliko trenutaka, gledao u aparat, trljao oči, dok svi nisu poskakali i počeli da viču „Bravo, brate, dobio si džekpot“.

Admiral klub, osvojen džekpot jack pot

Foto: Promo/Admiral

– E, tad sam počeo da drhtim, da se tresem... Ne vidim brojku, ne mogu u glavi da se sračunam, nemam pojma ni gde sam, ni šta se desilo. Stojim, ne znam kome da se zahvalim jer se svi oko mene raduju. Šta da kažem... Hvala Bogu, hvala „Admiralu“, život mi se promenio.

Na pitanje da li je znao za Admiral džekpot kad je seo za aparat i kad je počeo da igra, S. J. kaže da je bio upoznat sa rekordnom nagradom, ali da nije imao očekivanja da će baš nju osvojiti.

– Svako od nas se nada dobitku, nekom malom ili malo većem, ali mi nikad nije palo na pamet da u trenutku mogu da postanem milioner. Znao sam za džekpot, nisam mu se nadao, ali mi to nije smetalo da mu se mnogo obradujem – kaže šeretski.

Ovaj Petrovčanin dva, tri puta nedeljno dolazi u Admiral klub da se malo opusti i relaksira od svakodnevnih obaveza, jer mu prijaju ambijent i zvuci koji ga asociraju na Las Vegas.

– Kao i svaki put do tada, prvo sam seo za jedan drugi aparat. Krenuo sam s malim ulogom i sa 2.000-3.000 stigao do 40.000 dinara. Onda sam uzeo pare s tog aparata, malo prošetao po klubu i rekoh sebi „'Ajde da probam ovde“. Za taj aparat, Slant top, nikada pre nisam seo. Ubacim 2.000 dinara i igram „Book of Ra“ na 20 dinara, na 30 dinara i krene aparat da mi daje više puta po 2 knjige. Posle nekog vremena vidim ostalo mi 1.800 dinara. Izvadim još 1.000 dinara, prebacim na 200 dinara bet i pritisnem jednom. Kada mu je čovek iz kluba prišao i čestitao na osvajanju džekpota, počeo je da vrišti, a krenule su i suze. Prvo je, kaže, drhtavim rukama uzeo telefon i onako uzbuđen, „lud od sreće“, pozvao suprugu i rekao joj da više ne mora da radi, da im se život promenio iz korena, da će sve da im bude lepo kao na filmu.

Admiral klub, osvojen džekpot jack pot

Foto: Promo/Admiral

– Nisam se nadao baš ovolikom novcu, ali sam, da budem iskren, često potajno razmišljao šta bih radio kada bih se preko noći obogatio. Prvo ću častiti sve moje prijatelje, a posle toga vodim suprugu na odmor. Mnogo se mučila i stvarno je zaslužila, a posle ćemo da kupimo neki stan. To će da nam bude podsetnik kako smo sa 200 dinara zahvaljujući jednom aparatu stigli do stana. Nas sad čeka bolja budućnost – uzbuđeno nam priča S. J. i dodaje da se „Admiralov“ slogan „Dotaknite budućnost!“ baš slaže s njegovom životnom pričom.

Sad kada se na sopstvenom primeru uverio da svako može da postane dobitnik i da tako velika nenadana sreća može bilo koga da zadesi, S. J. kaže da će nastaviti da igra i dalje. I ne samo to... Misli da svako treba da okuša sreću jer je on najbolji dokaz da se čuda dešavaju.

– Sreća nije rezervisana samo za neke druge ljude, može da iznenadi bilo koga od nas. Samo treba probati! – poručio nam je ovaj milioner iz Petrovca na Mlavi.

Admiral klub, osvojen džekpot jack pot

Foto: Promo/Admiral

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Larva

    15. oktobar 2019 | 10:19

    Vratiće on to vrlo brzo.

  • Sake

    15. oktobar 2019 | 10:48

    Jos jedan, spreman za crne hronike prije ili kasnije.... Toliko love, za obicnog recemo smrtnika tesko vodi na dobro ipak sve najbolje.....

  • Djuka

    15. oktobar 2019 | 10:40

    Dobio na mostu izgubio na ćupriji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA