≫ 

Dečja pesma iz Čitanke razbesnela roditelje: "Je li poslednji stih poruka da deca idu u rijaliti?!"

 ≫ 

Komentari su mahom negativni, ali ima i drugačijih mišljenja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mihajlo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera Bandera

    18. novembar 2019 | 21:34

    Mnoge mame, pa i tate, razmazili decu mnogo, pa ih štite od života- to razumet` ne bih mog`o! "Nemoj sine da se mučiš, nemoj da se znojiš mnogo- kišu, sunce, led il` vetar, zabraniće tata strogo! Nemoj mnogo ni da učiš, gledaj samo rijaliti, ja Marića dobro poznam, mogao bi igrač biti! Ćerko moja, baš si lepa, tetovaže tebe krase, silikonka ti si naša, sponzoruša prve klase! Onaj deda iz Nemačke, što dolazi uvek leti, penzija mu povelika, mogla bi ga zavoleti! Sedam banki nije mnogo, stariji je, ali ako- nemoj mnogo da se mučiš, nego živi život lako! A ti dete naše treće, da l` si muško, il si žena, moderno si biće sveta, ti si produkt svog vremena! Roditelji sve vas vole, ne muč`te se, nema brige, štitimo vas od života, a posebno baš od knjige!" Sve se čudim kada čitam, il ovako nešto čujem, al` ko daje meni pravo "novi svet" da krtitikujem?!

  • Irena Oparov

    16. novembar 2019 | 17:50

    Nakon 35 godina rada s divnom decom u muzičkoj školi, potpuno mi je jasno koliko je sviranje instrumenta bitno za razvoj dečje mašte, mozga, fine motorike, memorije, za razvoj važnih navika i osobina. Ali u Srbiji se uvek nađe šaljivdžija upravo na nivou Žikine dinastije, ruralnih likova i nedoučenih osoba oba pola, kojima je ovakva pesma baš smešna i simpatična. E sad, nek oni šalju svoju decu na Pink da se lepo obrazuju, njihov problem, ali to što takvi UREĐUJU ČITANKE, to je tragedija ove zemlje. I zato ovde neće biti bolje, i zato moji najbolji đaci odlaze, podržani od svojih ogorčenih i tužnih roditelja, prepuštajući svoju zemlju ovakvom polusvetu .

  • Žiks

    16. novembar 2019 | 16:46

    Eto beše Veselin Bogdanović od tate nateran da svira violinu davne 1969g. Ja kao 16-k ga podučih da da ako može da izdrži batine neka žice pokida vinogradarskim makazama. Bi urađeno. I od tada igrao se sa nama. Sada je dipl. Ing mašinstva.... pred penzijom je. Sestra nije mogla da se odupre.... završila je srednju medicinsku i brže bolje se udala.Kako je rekla pobegne iz kuće. Flautu je poklonila tati kad je odlazila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA