≫ 

Pred nama je prohladan dan, sa jakom košavom. Sunčano na severu Srbije, a oblačno u južnom

Minimalna jutarnja temperatura od 0 do 7, maksimalna dnevna od 8 na istoku do 16 stepeni na zapadu Srbije

  • 1

U Srbiji će danas biti sunčano vreme, dok se na jugu, jugozapadu i istoku očekuje umereno oblačno.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u donjem delu Podunavlja sa olujnim udarima i preko 80 kilometara po času.

Minimalna jutarnja temperatura od 0 do 7, maksimalna dnevna od 8 na istoku do 16 stepeni na zapadu Srbije. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje se oblačno, tmurno i hladno sa sipećom kišom, a maksimalna temperatura biće od 4 do 6 stepeni.

U Beogradu sunčano. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, a košava će povremeno imati i jake udare. Minimalna jutarnja temperatura 4 stepena, maksimalna dnevna 12.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

Prognoza za naredne dane

U Srbiji sutra i prekosutra umereno, na jugu i jugozapadu i potpuno oblačno, a na severu se očekuju sunčani intervali. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje se rosulja. Maksimalna temperatura od 8 na istoku do 15 stepeni na zapadu Srbije.

U sredu toplije, uz povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 10 do 16 stepeni. U toku večeri u severozapadnim, a tokom noći i u četvrtak i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom.

U četvrtak će biti još toplije, a maksimalna temperatura biće od 14 stepeni na severozapadu do 20 na jugoistoku Srbije, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni.

U Beogradu sutra i prekosutra umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 13 stepeni. U sredu toplije, temperatura do 15 stepeni.

U sredu uveče naoblačenje sa kišom, pa se u četvrtak očekuje oblačno, ali i veoma toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom. Maksimalna temperatura do 17 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan s

    24. novembar 2019 | 09:06

    Niko više ne zna ni šta je sever ni šta je jug Srbije. Sever, dakle Beograd, S. Palanka, jug je valjda Valjevo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA