Pronađena Ema za kojom se tragalo 5 dana: Majka nam otkrila gde je, sumnje su se obistinile

- Ono što možemo da kažemo jeste da je sa tim nekim momkom dobrovoljno prešla granicu i otišla u Nemačku. Bitno je da je sada sve u redu - rekli su nam kratko roditelji

Potraga za Emilijom Emom Fejzić (17) iz Surdulice trajala je tri dana i uspešno je završena 28. novembra. Njeni roditelji otkrili su za "Telegraf" gde je bila.

- Ema je dobro, pronađena je. Ono što možemo da kažemo jeste da je sa tim nekim momkom dobrovoljno prešla granicu i otišla u Nemačku. Bitno je da je sada sve u redu - rekli su nam kratko roditelji ne želeći dalje da komentarišu Emiljin nestanak.

Ove navode potvrdila je i vranjska policija.

- Majka devojčice je 28. novembra došla u policijsku stanicu u Surdulici i dala izjavu da želi da povuče prijavu o nestanku lica, jer joj se ćerka javila. Rekla je da se ona udala u Nemačkoj i da se oni slažu sa udajom - potvrdili su za "Telegraf" iz vranjske policije.

Prema saznanjima našeg portala Emilija se udala za mladića sa kojim se zabavlja već neko vreme.

Njih dvoje trenutno su u nemačkom gradu Weidenu.

Da podsetimo, 26. novembra prijavljen je Emin nestanak, kada je krenula u školu, ali se u njoj nikada nije pojavila.

Tada su bile alarmirane sve službe i počela je potraga.

Nakon dva dana traganja, pojavljivale su se oprečne informacije, najpre da je pronađena, a onda da ipak nije. Na sreću, ubrzo su informacije da se udala potvrđene, a Emilija je na sigurnom.

Video: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

(S. Čenad)

Komentari

  • Sasa

    Na granici se moze desiti propust da ti ne traze saglasnost roditelja.Znam iz licnog iskustva, jednog leta sam krenuo na more sa bratom od tetke i tetka mi je dala saglasnost da ponesem.Kada smo bili na granici dali smo dokumenta i niko nista nije trazio, bio sam iznenadjen sto nisu trazili saglasnost i izvadio sam papir i pitao treba li ovo, carinik je samo rekao ne i to je to.

  • Ax

    Taj neko sa kim je prešla granicu morao je imati overenu saglasnost barem jednog roditelja da može maloletnica sa njim da pređe granicu. Znači laž od samog početka.

  • brko

    Mama je znala od onog casa kad je nestala pa digla malo galamu reda radi

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima