• 0

Dodeljene zahvalnice JP Stara planina: Među laureatima i Telegraf.rs

Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma “Stara planina“ uručilo je zahvalnice kompanijama i pojedincima koji su svojim angažmanom pomogli u suzbijanju požara, razvoju turizma Stare planine, kao i poslovanju ove državne institucije

  • 0

Skijaška sezona na Staroj planini počela je nedavno, a brojni gosti ove srpske turističke lepotice gotovo i da ne razmišljaju da je do pre samo nekoliko meseci na ovoj planini besneo požar, koji je pretio da uništi čitav ovaj kraj. Ipak, na kraju godine, kada se uglavnom šalju čestitke s lepim željama, ljudi koji vode Javno preduzeće "Stara planina" rešili su da kažu - HVALA onima koji su pomogli da se pobedi jeziva buktinja.

U okviru dodele svečanih zahvalnica koja je upriličena juče u prostorijama beogradskog ogranka JP za razvoj planinskog turizma “Stara planina“ Knjaževac, istaknuti su pojedinci i institucije, mediji koji su svojim angažmanom posredno i neposredno učestvovali u suzbijanju požara, razvoju turizma Stare planine, kao i poslovanju ove državne institucije.

JP Stara Planina

Foto: Nenad Aksić

V.D. direktora JP “Stara planina“ Knjaževac, Stefan Krkobabić dodelio je priznanja hrabroj Ani Ilić, vatrogascu iz niškog sektora za vandredne situacije. Milanu Radovanoviću, radio amateru iz Pirota, kao i portalu Telegraf.rs, koji je tih dana gotovo neprekidno izveštavao o situaciji u kriznom području.

JP Stara Planina

Foto: Nenad Aksić

U svom obraćanju Stefan Krkobabić se posebno zahvalio svojim dugogodišnjim partnerima i saradnicima bez kojih dosadašnji rad i 21 godina postojanja javnog preduzeća apsolutno ne bi bila moguća. Među 11 laureta su i gospođa Mira Petrović, direktorka JP Pošta Srbije, Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog Telegrafa i Jordan Vasiljević umetnik i gajdaš iz Knjaževca, kao i Darko Đurović, direktor Saveza proizvođača rakije. Zahvalnice za predan rad i ostvarene rezultate uručene su Milanu Čukiću i Tamari Đukić, predsedniku i članu Skupštine SP RESORT, kao i članovima nadzornog odbora JP „Stara planina“ Knjaževac, Dušanu Tojagiću i Goranu Petroviću.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima