Jutro nakon užasne noći: U ovoj kući je Malčanski berberin držao Moniku, sve dok ih heroj nije našao

Dvorište kuće sinoć je vrvelo od policije, a reporteri Telegraf.rs danas tamo nisu zatekli nikoga

  • 6

Monika Karimanović (12) pronađena je juče u selu Pasjača, nakon što ju je 10 dana zarobljenu držao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin. Pre nego što se dao na beg, ovaj osuđeni silovatelj je dete držao u napuštenoj kući, u usamljenom delu sela gde su postojale male šanse da ih neko pronađe.

Dvorište kuće sinoć je vrvelo od policije, a reporteri Telegraf.rs su dana zatekli sasvim drugačiji prizor. Neko ko nije upoznat sa pričom, nikada ne bi mogao da kaže da se u toj kući odvijao zločin zbog kog je strepela cela Srbija.

Kroz razmaknutu zavesu na jednom prozoru vidi se unutrašnjost kuće u kojoj očito niko godinama ne živi. Nameštaj je razbacan, a sudovi spakovani u kutije. Na klupi kraj stola vise krpe, a na čiviluku je okačena jakna.

Jutro posle, u ovoj kuci nađeni monika i malcanski berberin Kuća u kojoj je Ninoslav Jovanović držao Moniku Foto: Telegraf/D.K.

Kako je "Telegraf.rs" pisao Monika je spasena tako što ju je na svom posedu, zajedno sa Ninoslavom video jedan od meštana tokom potrage. On ih je video u dvorištu oko 16 časova i hitno pozvao policiju.

Emil Živić, Nišlija u čijoj kući je u selu Pasjača pronađena Monika Karimanović (12) sasvim je slučajno je sa sinom svratio u ovaj objekat da ga obiđe. Kada je došao do suterena neka sumnja ga je naterala da se popne na sprat, a ispostavilo se da je gore Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, koji je oteo devojčicu.

Pred njegovim i očima njegovog sina Malčanski berberin je skočio kroz prozor na terasu, sa terase preko gelendera u dvorište i nastavio da beži. Viknuli su "pištolj" iako ga nisu imali, ali je ovaj rekao "i ja imam pištolj" i dao se u beg.

Policija za Jovanovićem i dalje traga.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka

    30. decembar 2019 | 10:38

    Hhaahahha,kakav ministar takva i policija,ovo je sramota,da ne mogu 10dana da nadju jednog ludaka,nego ga covek nadje slucajno.a na vestima ko radovan 3,2000 policajaca juri dzordza . . .

  • Pri Tomm

    30. decembar 2019 | 11:16

    Ne kapiram kako tek tako nadje kucu u kojoj niko ne zivi pritom voda sa sobom devojcicu koju je oteo dok je pritom natrazeniji covek u zemlji.

  • Zuga

    30. decembar 2019 | 14:12

    Bravo Stefanovicu bravo istrazni organi bili ste tako organizovani da posle vaseg napora i organizovanoscu da je jedan slucajni prolaznik naso dete. Da li se stidite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA