≫ 

Deca iz Alibunara imaće hrane za 5 dana: Stigla prva pomoć mališanima koji žive u jezivoj bedi

Njihova muka nije samo siromaštvo

  • 35
Alibunar Foto: Vlada Dragić

Samo dan pošto je o njima objavljena priča, deci iz Alibunara počela je da stiže pomoć. Među prvima, braću i sestre, njih šestoro posetio je Vlade Dragić, koji je, da podsetimo, pokrenuo akciju za pomoć porodicama Panić i Đokić iz Čačka.

Vlade je za Telegraf.rs rekao da je morao da prevali put i ode u Novi Kozjak kod Alibunara. Nije ga zaustavila ni vest da postoji mogućnost da nikoga ne zatekne u kući, s obzirom na to da je trebalo da se deca danas smeste u hraniteljske porodice.

- Našao sam ih - bio je uzbuđen Dragić koji je deci odneo hranu i garderobu.

Alibunar Foto: Vlade Dragić

Kako nam je rekao, deci je odneo hrane najmanje za pet dana, međutim u kući "piri sa svih strana".

Ipak, problem sa nemaštinom nije jedini u ovom domu. Pod tim šupljim krovom odrasta šestoro maloletne dece - bez roditelja.

Kako smo već pisali, otac je u zatvoru i kako nam Vlade Dragić prenosi reči ukućana, trebalo bi da izađe za dva meseca. Prema ranijim navodima medija, majka ih je napustila.

Alibunar Foto: Vlada Dragić
Alibunar Foto: Vlada Dragić

Video: Porodici Viktora Miletića uručena humanitarna pomoć!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    13. februar 2020 | 22:37

    Ajde srbi sad se pokazite. Gde su sad ovi politicari sto napadaju sve napravite kucu i opremite tu kucu za ovu decu. Stipendiju im dajte to je buducnost nasa. Ne socijalu nego pomozite im da budu nasa buducnost.

  • Trs

    13. februar 2020 | 20:39

    Ne razdvajte decu, već im pomozite.

  • Zaludna baba

    13. februar 2020 | 21:15

    Ne znam zasto je otac u zatvoru,ali me interesuje zasto majku odmah po saznanju da je napustila decu niste zatvorili.Zar ona moze radjati i tako malu decu ostavljati,zar to nije zlocin.Ko god moze decu pomoc ja bi zamolila kao sto cu i ja samo nemojte da ih razdvajate.Ako treba i dom samo da su zajedno da se i da se podrzavaju i gaje bratsko-sestrinski odnos.Hcala svima na pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA