Potresna poruka lekara koji brinu o najteže obolelim: Mi smo poslednji nasip. Iza nas više nema ko

Janković kaže da su se anesteziolozi intenzivisti školovali i spremali za ovakvu situaciju, ali su se nadali da do nje neće doći

Komentari

 • G

  Svaka čast za prof Jankovića! On i njegove kolege su na visini svakog zadatka, podjednako posvećni svakom pacijentu. Skoro sam bila pacijent jedne klinike koja je u novom KC Niš, i pored hirurga koji su mi uradili operaciju, lekari anesteziolozi su me svakodnevno obilazili i pratili moje stanje nakon intervencije. Zbog ove situacije nisam imala prilike da im se zahvalim lično, zato im sada dajem maximalnu podršku u ovoj veoma teškoj borbi.

 • Mare

  Znali smo to i sami. Svaka cast svakom ko posteno radi svoj posao ...

 • Marija P.

  Loše planiranje zdravstvenog kadra poslednjih 15-20 god, dovelo je do ogromnog deficita specijalista. Pa zabrana zapošljavanja... Nisu čak odobravali ni volonterske specijalizacije. Cena grešaka je ogromna. Sestara je bilo na birou, čekale su posao i 10 godina, odlazile na zapad jer nemaju posao, a u bolnicama ih je premalo i u redovnim uslovima, a sada i da ne pričam. Greške, greške...a cenu plaćamo SVI.

 • sulejman

  Uz boziji pomoc bice sve dobro ovo je jedno iskusenje za sve nas da se malo prevaspitamo sami sa sobom gde smo i Sta smo i neka vide svi politicari ovoga sveta da su medicinska Lica i svi koji se trude da nam bude bolje doktori i svi drugi oni zasluzuju postovanje naravno mnogo vece plate mnogo jer je mnogo nepravde na ovom svetu neka ih sada lece mesi i ronaldo koji mesecno zaraduju milione

  • BC

   @sulejman

   Uz Božju ili pomoć lekara,obe pomoći biće mnogo zbog kapaciteta.

 • Jo

  Džaba kad poslovo davci gledaju na sve načine da radimo ja upravo počeo da radim

 • 🐤

  Srecno u borbi protiv nevidljivog neprijatelja to su nasi heroji.

 • Aki

  Svaka čast,kapa dole👍!

 • Igor V.

  Napred Jankovicu,i svako Vam dobro od Boga i ljudi. Neizmerno Hvala,sto svoje zivote rizikujete zbog nas svih gradjana,i zelim Vam puno,puno,puno uspeha u radu. Takodje se nadam,da ce ova drzava,i sve drzave u svetu,napokon shvatiti znacaj Vas lekara u društvu,i tako se prema Vama u budućnosti i ophoditi. Kao prema Vitezovima,što ste sada svakako pokazali i da jeste. Zdravo bili Junaci.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima