≫ 

Sunčani dan može da pokvari samo jak vetar, koji se očekuje u toku dana

Minimalna temperatura od 2 do 8 stepeni, u kotlinama na jugu i zapadu Srbije oko nule, a maksimalna dnevna od 19 do 23 stepena

  • 0
BEOGRAD IZLETISTA POLICIJSKI CAS Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a ponegde se u južnim, centralnim i zapadnim predelima očekuje i slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. U toku večeri vetar u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 2 do 8 stepeni, u kotlinama na jugu i zapadu Srbije oko nule, a maksimalna dnevna od 19 do 23 stepena.

U Beogradu nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, u toku večeri u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 7, na obodu grada oko 5 stepeni, a maksimalna dnevna 21.

Prognoza vremena Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra promenljivo oblačno, ali još toplije i suvo vreme. Maksimalna temperatura od 24 do 28 stepeni. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura od 25 do 30.

I u ponedeljak sunčano i u mnogim predelima i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 28 do 32 stepena.

U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, uz pad temperature za 10 do 15 stepeni. Od srede stabilizacija vremena.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, ali još toplije i suvo vreme. Maksimalna temperatura do 27 stepeni. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura do 28.

I u ponedeljak sunčano, ali i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće do 31 stepen.

U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, uz pad temperature za oko 15 stepeni. Od srede stabilizacija vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA