Tužna sudbina baka Živke: Uzeli su joj bebu nakon porođaja, a onda je izgubila svoje dete zauvek

- Tugujem, kad sam majka - odgovara na pitanje u šta se njen život pretvorio potom

Komentari

 • @ Kiki

  Ganula me priča o baki. E zato upravo zato ja i kažem. Ova država u zadnjih 30 godina nema vođstvo već samo lažove i obećalise. A glasači o njima ne treba trošiti reči. Hvala redakciji na ovoj istini.

 • Zex

  Mnogo je takvih baba Zivki u Srbiji. Zaboravili smo mi kako je nemati, kako je ziveti bez struje, hrane, ogreva. Ne kazem lose nesto, vec smo se otudjili od onoga pomozi bedi. A verujte mi, iz iskustva kazem, ko pomogne siromahu,kao Bogu da je pomogao. Iskusio sam, davao sam,pa se desilo da sam ostao bez icega i hvala Bogu i dobrim ljudima danas imam sve pa opet mogu da pomognem. Zivot je tezak kao beton, mislimo radimo pa cemo da imamo brdo para,a sve se u sekundi okrene. Volite se,pomazite jedni drugima. Svi odmah prebacujemo gde je drzava!? Nema drzave,oni vode svoju politiku,a mi smo ta drzava koja treba da bude uzor,narod!!!

  • Nišlija

   @Zex

   Učini dobro tu gde si, vratiće ti se tamo gde ideš.

 • .

  Zivote skote...!!!

 • Radmila

  A setiće se bake kada treba da da svoj glas,e državo stanovnici ti umiru gladni,pogotovo stari,jadni,bolesni,gde si državo ,o kome se ti brineš???

  • Killian

   @Radmila

   Bravo Radmila, sto puta bravo. Dobro pitanje.

  • Tesla

   @Radmila

   Pa nije država odgovorna za ničiji život. Da, treba da pomogne svim nesposobnima za rad kao što je ova baka, ali svi sposobni treba da se brinu o sebi. U suprotnom država od ljudi pravi invalide.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima