≫ 

Svežiji dan prošaran pljuskovima i grmljavinom je pred nama: Krajem dana vraća nam se sunce

Minimalna temperatura od 16 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 21 do 27

  • 0
Kiša, gumene čizme, pas, kabanica Foto: Tanjug/AP

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i još svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito na jugu i na zapadu Srbije, dok će na severoistoku biti suvo. Krajem dana razvedravanje.

Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 21 do 27.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i još svežije, pre podne uz uslove za kišu i pljuskove. Krajem dana razvedravanje. Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 22 stepena.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji u sredu i četvrtak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano i toplo, a maksimalna temperatura uu većini predela biće oko 30 stepeni. U petak još toplije, temperatura od 30 do 33 stepena. Za vikend sunčano i tropski toplo, uz pojačane južne vetrove. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 35 stepena. Početkm sledeće sedmice osetno svežije, uz kišu i pljuskove sa grmljavinom.

U Beogradu do kraja sedmice sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u sredu i četvrtak oko 30 stepeni, a u petak do 32 stepena. Za vikend sunčano i tropski toplo, uz pojačane južne vetrove. Maksimalna temperatura biće oko 35 stepeni. Početkm sledeće sedmice osetno svežije, uz kišu i pljuskove sa grmljavinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA