≫ 

Upozorenje RHMZ: U naredna dva sata očekuju se pljuskovi sa grmljavinom u ovim krajevima zemlje

Posle tri tropska dana, Srbija je danas osvanula u sivom, sa znatno nižim temperaturama

  • 1
SRBIJA VREME PROGNOZA Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Tropske vrućine sa tempreaturama i do 38 stepeni, jutros su zamenili oblaci i grmljavina. Srbija je osvanula u sivom, a ranoranioci su se u pojedinim delovima zemlje budili uz zvuke grmljavine.

I u naredna dva sata očekuje nas slično vreme, praćeno pljuskovima i grmljavinom, kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

- U naredna dva sata u Vojvodini, centralnoj i jugozapadnoj Srbiji umereno oblačno mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom - navodi se u najavi RHMZ izdatoj u 7.25 časova.

RHMZ, vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

Već u 8.40 sati, RHMZ je izdao novu najavu.

- U narednih sat vremena u Banatu, na širem području Beograda i u centralnoj Srbiji umereno oblačno mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a na istoku ponegde i slabom kišom - navodi se na sajtu.

Kako dalje ističu, do petka, 4. septembra, u celoj zemlji će biti svežije sa temperaturama oko prosečnih vrednosti, u većini mesta od 23 do 28 stepeni i ređom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA