≫ 

"Isprljan" mural herojima sa Košara u Kraljevu: "To može samo čovek koji ne zna svoju istoriju"

 ≫ 

Mural dimenzija 25 puta 3,5 metra oslikao je slikar Miodrag Kojić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kraljecanka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kraljecanka

    15. septembar 2020 | 22:32

    Potez od Atletskog stadiona do Ibar bašte u Kraljevu mesto je ispoljavanja vandalizama često. Oko 250m od ovih murala nalazi se odlično osmišljeno dečije igralište sa klackalicama, ljuljaškama, penjalicama, brodićem sa kormilom i topovima, toboganima.. koja čestu noću budu slomljena, iskidana, iscupana... Leti dok su bili održavani treninzi fudbala deca su se spuštala niz stepenice iznad stadiona gde redovno mogu da se nadju spricevi i igle. Tu i u parku kod Doma društvenih koji je preko puta stadiona letnja jutra osvanu često prepuna srče od razbijenih flaša alkoholnih pica. Srče bude i blizu plaže, a roditelji ne pretpostavljaju da može da bude srče jer je ne bude prethodnog dana, dakle neko je ludovao tokom noći. Teretana na otvorenom na 20m od ovih murala prilično je demolirana. U blizini ulaza na bazen nalaze se kafići gde izlazi mnogo mladih. Mislim da ponekad bude i tuča ispred tih lokala ili malo dalje, ka Ibru, jer sam proslog meseca videla krim-tehničare i policajce rano ujutru blizu plaže, a posle, kad sam prošla tu videla sam tragove krvi. Nekada su postojali tzv. pozornici i nikada mi nije bilo jasno zašto se za noćno dežurstvo u delu od parka kod Doma društvenih/ Melosa, preko keja do Ibar bašte ne angažuju dvojica policajaca koja bi prolazila tu. Taj deo Kraljeva je raj za destruktivnosti svake vrste. Mislim da nikom normalnom ko bi rešio da se prošeta pored Ibra u nedoba ne bi smetalo da postoji mogućnost da pored njega prodje policajac.

  • Miša

    15. septembar 2020 | 22:15

    Ne, ne, nisu ovo pripadnici etničkih manjina uradili. Lako je optužiti Rome u autobusu da su ukrali novčanik koji je ispao vani. Ekstremni levičari, komunisti. Po tradiciji i "ubeđenju".

  • Драган

    15. septembar 2020 | 19:29

    Набацани фарбу не скидати са ХЕРОЈА док не нађете не људе .кад их пронађете натерати их да својим језицима скину фарбу са ХЕРОЈА .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA