≫ 

Pred nama je prohladan dan: Već sutra čeka nas toplije vreme

Maksimalna dnevna temperatura danas će biti od 12 do 15 stepeni

  • 0
Knez Mihailova ulica Foto: Marko Jovanović

U Srbiji će danas jutro biti umereno oblačno i hladno, na severu ponegde i sa slabim prizemnim mrazom, dok se na jugu očekuje toplije, ali još ponegde sa slabom kišom.

Tokom dana biće pretežno sunčano i prohladno. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura biće od 1 na severu, do 9 stepeni na jugu Srbije, a maksimalna dnevna od 12 do 15 stepeni.

U Beogradu nakon umereno oblačnog i hladnog jutra, tokom dana će biti pretežno sunčano i prohladno. Vetar će, takođe, biti slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura biće 3, maksimalna dnevna 13 stepeni.

U Srbiji i narednih dana promenljivo oblačno i toplije, u utorak ponegde sa slabom kišom, uglavnom na istoku Srbije. Maksimalna temperatura u ponedeljak biće preko 15 stepeni, a u utorak i sredu i do 20.

Od četvrtka svežije, a u petak ponegde i sa kišom, uz maksimalne temperature ispod 15.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak preko 15, a u utorak i sredu i do 19 stepeni.

Od četvrtka svežije, a u petak ponegde i sa kišom, uz maksimalne temperature ispod 15 stepeni.

Prognoza nedelja Printskrin: RHMZ

Video: I Kamena gora se zabelela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA