≫ 

Hladno jutro u Srbiji donosi nam sunčan dan: Temperature će varirati od 1 do 18 stepeni

Minimalna temperatura od 1 do 5 stepeni, u Negotinskoj Krajini do 7, maksimalna dnevna od 14 do 18 stepeni, u Negotinskoj Krajini do 11

  • 0
sunčano hladno vreme, zima, zubato sunce, vremenska prognoza Foto: Pixabay

U Srbiji jutro vedro i hladno, u većini predela i sa maglom, a ponegde i uz slab prizemni mraz.

Tokom dana biće sunčano i toplije, a u Negotinskoj Krajini maglovito i hladnije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 5 stepeni, u Negotinskoj Krajini do 7, maksimalna dnevna od 14 do 18 stepeni, u Negotinskoj Krajini do 11.

U Beogradu u nedelju nakon maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 15 stepeni.

Prognoza nedelja Printskrin: RHMZ

U Srbiji narednih dana u većini nizija, dolina i kotlina hladno i maglovito biće tokom celog dana, naročito na severu Srbije i u Vojvodini, uz maskimalne temperature do 11 stepeni.

U ostalim predelima sunčano, temperatura ponegde i preko 15 stepeni, a od srede i u tim predelima hladnije. U sredu i četvrtak u košavskom području duvaće pojačan jugoistočni vetar, na jugu Banata jak.

U Beogradu sledeće sedmice hladnije, tmurno i maglovito, a u višim delovima grada sunčano. Maksimalna temperatura u delovima grada sa maglom do 10 stepeni, a u sunčanim predelima do 14.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA